Jump to content



Αυτοσυγκράτηση


ioermi

Recommended Posts

Δύσκολο πράγμα να θέλεις να πάρεις ένα γκατζετάκι και να σκέφτεσαι μήπως είναι καλύτερο να το αγοράσεις μετά τις καλοκαιρινές διακοπές.... Περίμενα να φέρουν το Htc Desire και τώρα που ήρθε, σκέφτομαι μήπως είναι καλύτερο να περιμένω για να γλυτώσει την καλοκαιρινή ταλαιπωρία....Αυτοσυγκράτηση ή επιθυμία ??? :hmm:

Link to comment
Share on other sites

Πίσω στο θέμα τώρα (μετά το ευχάριστο διάλειμμα του tsakona :)), και βέβαια αυτοσυγκράτηση. Οι διακοπές και γενικά η "άυλη" διασκέδαση, είναι πολύ καλύτερη από το πάρεις κάτι "υλικό". Ειδικά όταν αναφορά gadget, που όταν βγει κάτι πιο εξελιγμένο στο είδος του, σίγουρα θα το αλλάξεις, ενώ κάποιες στιγμές στις διακοπές μπορεί να σου μείνουν αξέχαστες και να είναι μοναδικές.

Κάνε τις διακοπούλες σου, κι αν σου περισσέψουν, με γεια σου με χαρά σου το htc (εάν βέβαια τίθεται και θέμα χρημάτων, αν όχι ακόμα καλύτερα). :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.