Jump to content



Hdmi από pc σε tv


smartakis

Recommended Posts

Αντιμετωπίζω ένα περίεργο πρόβλημα.

Έχω μια tv 42'' Lg και ένα pc με mobo Asus P5K Premium, κάρτα ήχου X-Fi Χtreme και κάρτα γραφικών Geforce 9600 Gt.

Όταν συνδέω το pc με την tv μέσω Hdmi δεν έχω ήχο!!! Μάλιστα στις ρυθμίσεις του ήχου δεν μου εμφανίζει καθόλου την νεα συσκευή hd audio όπως κάνει όταν συνδέω Laptop ή άλλο pc! Το καλώδιο το έχω δοκιμάσει με laptop και δουλεύει μια χαρά και ο ηχός και η εικόνα.

Τι μπορεί να φταίει?

Link to comment
Share on other sites

Η 9600 περνα ηχο απο hdmi μονο αν η καρτα εχει επανω της spdif header ( καποιες πχ της gainward εχουν εισοδο και εξωτερικα ) οπου και συνδεεις με τον spdif header της μητρικης η της καρτας ηχου εσωτερικα, η κανεις πατεντα και περνας απο την καρτα ηχου η το spdif out που εχουν αρκετες μητρικες στο atx i/o panel απο εξω μεσα και το συνδεεις εκει . το εσωτερικο καλωδιο ειναι σαν αυτο http://benchmarkreviews.com/images/reviews/video_cards/ZOTAC_ZT-88TES3P-FCP/ZT-88TES3P-FCP_Digital_Audio.jpg για το εξωτερικο απλως παιρνεις ενα RCA to RCA καλωδιο σαν αυτο http://ecx.images-amazon.com/images/I/3166HehP7EL._SL500_AA300_.jpg κοβεις τη μια ακρη και βρισκεις ενα connector σαν τον ασπρο στην προηγουμενη φωτογραφια του εσωτερικου καλωδιου.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.