Jump to content



Απορειες


kotel

Recommended Posts

1)Ενας Η/Υ για να λειτουργει κανονικα χωρις να υπαρχει το παραμικρο προβλημα σε κανονικη χρηση χωρις overclocking κτλπ εκτως απο την βασικη ψυχτρα του επεξεργαστη χρειαζεται και αλλα ανεμιστιρακια;Αν δεν βαλω υπαρχει προβλημα;

2)Πρεπει να ανανεωνω την θερμοαγωγιμη παστα αναμεσα στην ψυχτρα και τον επεξεργαστη; αν ναι καθε ποτε;

Link to comment
Share on other sites

Το κουτί του υπολογιστή πρέπει να έχει οπωσδήποτε ανεμιστήρες εισόδου (να εισάγουν αέρα στο κουτί) και εξόδου (να αποβάλλουν αέρα από το κουτί). Ο λόγος είναι προφανής : η θερμότητα που παράγεται από τα διάφορα μέρη στο εσωτερικό του υπολογιστή πρέπει να ωθείται προς τα έξω και ταυτόχρονα να ανανεώνεται ο αέρας στο εσωτερικό, ώστε να (επανα)ψύχονται τα μέρη του.

Μπορούν να τοποθετηθούν και επιπλέον ψύκτρες ή/και ανεμιστήρες, σχεδόν σε όλα τα επιμέρους τμήματα του υπολογιστή (NB, SB, μνήμες, κάρτα γραφικών, δίσκοι), για βελτίωση της συμπεριφοράς τους και για μακροζωία τους συστήματος.

Η θερμοαγώγιμη πάστα καλό θα ήταν να ανανεώνεται 1 - 2 φορές το χρόνο.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.