Jump to content



Πρόβλημα με ram σε εγγυηση από το e-shop


vironas1416003333

Recommended Posts

Corsair 4GB DDR2 Ram Kit . Αυτες ειναι οι μνήμες που ειχα μεχρι που χαλασε η μια απο τις 2 και τις εστειλα για εγγυηση .

Βρηκανε τα τσακαλια μετα απο 2 εβδομαδες οτι πραγματι η μια ηταν προβληματικια. Το συγκεκριμενο Kit δεν υπαρχει πια και μου δωσανε πιστωση στα 69 Ευρω. (τιμη αγορας δηλαδη πριν 2 χρονια).

Το προβλημα μου ειναι οτι εγω δεν επιθυμω πιστωση γιατι με 70 Ευρω μονο δεν παιρνεις μνημες ανάλογων προδιαγραφών. Τους παιρνω τηλεφωνο και τους εξηγω οτι εγω πηρα ενα συγκεκριμενο προιον και θελω αυτο πισω

απο τη στιγμη που η corsair το βγαζει ακομα στη αγορα. Αφου περασα απο service πωλησεις τεχνικους και μου ειπαν

ολοι οτι εχω απολυτο δικιο αλλα δεν μπορουν να κανουν τιποτα.

Πιστευω πως εχω δικιο μιας και εχω εγγυηση του προιοντος και οχι εγγυηση των χρηματων που ειχα δωσει. Εγω θα ειμουν ικανοποιημενος η να μου δωσουν πισω το kit μνημων το ιδιο η αλλο kit παρομοιων προδιαγραφων.

Τελος εμενα μου φαινεται λιγο αδικο το να μου λενε οτι δεν εχουμε το αντικειμενο που σου πουλησαμε με εγγυηση

οποτε πληρωσε αλλα 40 Ευρώ για να σου δωσουμε κατι παρομοιο, οταν παρεπιμπτοντως το plaisio τις εχει τις μνημες μου στα 120 Ευρω.

Καμια πρόταση ?

Link to comment
Share on other sites

Αν το πιστωτικό που σου δίνουν είναι στην τιμή αγοράς τότε δεν έχεις δίκιο να διαμαρτύρεσαι...

Οι τιμές έχουν ανέβει και λόγο φόρων και λόγο ΦΠΑ και ειδικά για τις μνήμες τον τελευταίο καιρό αλλά δεν μπορείς να πάρεις επιστροφή μεγαλύτερη από το ποσό που είχες δώσει...

Αν τώρα δεν τις διαθέτουν πλέον προς πώληση τότε πάλι δεν μπορείς να ζητάς τις ίδιες...

Έτυχες στην περίπτωση.

Link to comment
Share on other sites

Παρτες πισω και στειλε τες για RMA στην Corsair απ'ευθειας.

Αν το ειχες κανει αυτο εξ'αρχης, θα σου επαιρνε τον ιδιο χρονο (2 εβδομαδες) και θα επαιρνες το ιδιο κιτ ή και καλυτερο.

Λογικά και τωρα μπορεις να τις ζητησεις πισω.

Ενημερωτικα, επιβαλλεται να σου δωσουν μνημες ιδιες ή καλυτερες απο αυτες που τους επεστρεψες. Απο τη στιγμη που δεν υπαρχει το κιτ σου και δεν θελεις τα λεφτα σου πισω, τοτε ειναι υποχρεωμενοι να σου δωσουν αλλο κιτ ιδιων ή καλυτερων προδιαγραφων.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.