Jump to content



. Internet explorer .


Athens2004

Recommended Posts

Σε καθε εγκατάσταση ειτε ηταν xp , ειτε vista ειτε seven , το πρωτο πραγμα που εκανα οταν εβλεπα desktop ηταν να ανοιξω explorer και να βαλω τον firerox . Στην τελευταια ομως ( windows seven ultimate ) ειπα να δοκιμασω λιγο παραπανω τον explorer ( 8.0.7600 ) . . .

Μου φαινεται αρκετα γρηγορος , και με διαχειριση μνημης καλυτερη του ff. Ενω γενικα παιζει γρηγορα χωρις κολληματα .

Ανοιγω το θεμα πιο πολυ για ανταλαγη αποψεων .

Link to comment
Share on other sites

Μου φαινεται αρκετα γρηγορος ,

Kι εμένα,αλλά η εύκολη και μεγάλη παραμετροποίηση της αλεπούς συν το ότι όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος δυσκολότερα αλλάζει συνήθειες....αλεπού και ξερό ψωμί κατ'εμε. :banging:

Και φυσικά στην ιδέα οτι πας κόντρα στο κατεστημένο που λεγεται μικροαπαλή.:banging:

Link to comment
Share on other sites

Με ενα απλο και παναρχαιο raid ειμαι και εγω , σου λεω παει καλα . Επισης κατι κουφα lag που κανει ο ff δεν τα εχει παρουσιασει ακομη . ( ισως επειδη ειναι fresh install ) Μιλας για τον 8 παντα ετσι ? οχι κανεναν 6 που εχουν τα xp .

Δεν τον βγαζω καλυτερο τον ie , γιαυτο ανοιξα και το θεμα αλλωστε.... Απλα μηπως τελικα ο ff εχει καταντησει προκατειλημμένη ιδεα ? ( οσον αφορα την ταχυτητα )

Link to comment
Share on other sites

Από την μια και ο ie είναι καλύτερος από αλλά και ο firefox δεν έχει την διαφορά που είχε κάποτε.

Προσωπικά χρησιμοποιώ κύριος opera και chrome.

Υ.γ

Έρχοναι σύντομα και οι ie9 FF4 με gpu acceleration...

Link to comment
Share on other sites

IE8 και εγώ στη δουλειά κυρίως για συμβατότητα, μια χαρά μου φαίνεται. Βέβαια δεν είμαι από αυτούς που φορτώνουν ένα σωρό plugins αλλά είναι γρήγορος και σταθερός.

Σπίτι κυρίως chrome αλλά και ΙΕ8 (OWA και κάποια site απλά φαίνονται καλύτερα), την αλεπού την έχω εγκαταλείψει καιρό τώρα γιατί μου φαινόταν πολύ αργή (ναι ακόμα και σε σχέση με ΙΕ8).

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.