Jump to content



Ping Problems


trib

Recommended Posts

Καλησπέρα,

συνδέθηκα πρόσφατα για 2ή φορά με την Otenet και συγκεκριμμένα Connx 2Mb. Ενώ παλιότερα σε διάφορους servers ελληνικούς όσο αφορά μερικά online παιχνίδια το ping μου δεν ξεπερνούσε το 30-35, τώρα ενώ είναι σταθερό δεν πέφτει ποτέ κάτω από τα 50-60. Το παλιότερα που λέω είναι πριν 20 μέρες περίπου, αδυνατώ να πιστέψω ότι 20 μέρες μετά απλά ανέβηκε 30-40 ms το ping. Δοκίμασα δύο διαφορετικά OTENET routers , thomson tg 585 και ένα comrend αγνώστου ταυτότητας και μοντέλου. Το αποτέλεσμα το ίδιο.

Επειδή δεν νομίζω να συμβαίνει κάτι από μέρος μου, τι μπορεί να γίνεται ;

Link to comment
Share on other sites

Με μετρήσεις εντός παιχνιδιού φίλε ή απο γραμμή εντολών;

Γιατί εντός παιχνιδιού έχει παρατηρηθεί να γράφει πολλές φορές κατιτις παραπάνω ή ακόμα και ping pong δηλαδή κάνεις αυτό που βλέπεις /2

Link to comment
Share on other sites

@ greekfragma : fastpath έλεγε ότι είχα το ένα από τα δύο router.

@ jiohkor4 : με μετρήσεις εντός παιχνιδιού αναφέρομαι πάντα, και τώρα και πριν 20 μέρες. από γραμμή εντολών το otenet.gr μου έρχεται στα 45ms.

να ζητήσω "ψηφιακό έλενχο" ή τσάμπα κόπος ;

Link to comment
Share on other sites

Ότι νομίζεις, ειδικά αν θεωρείς ότι ανέβηκε ζήτα ότι θα σου διώξει την ανασφάλεια.

Προσωπικά θεωρώ για ελλάδα καλό το πινγκ σου. Είναι και θέμα πόσο θόρυβο έχει η γραμμή και πόσο μακρυά είναι ο κόμβος σου.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.