Jump to content



Microsoft Wireless LASER Mouse 5000


grayden

Recommended Posts

Πωλείτε το Microsoft 5000 Laser Mouse Wireless. Είναι σε άριστη κατάσταση και μπορείτε να το δείτε πριν την αγορά. (link)

Δίνεται μαζί με δέκτη (Usb και PS2 σύνδεση).

Τιμή: 12€ (με +5 ευρώ παίρνετε και ασύρματο πληκτρολόγιο της Microsoft)

Δώρο οι μπαταρίες.

Προτιμώ από Αθήνα με συνάντηση ή με κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης και αποστολή αλλά στέλνω και αντικαταβολή.

M17-1771-main.jpg

Η ασύρματη τεχνολογία laser της Microsoft προσφέρει υψηλές επιδόσεις και απαράμιλλη ακρίβεια στον έλεγχο του ποντικιού σας. Η τεχνολογία Tilt Wheel παρέχει τη δυνατότητα κίνησης τεσσάρων κατευθύνσεων σε αρχεία και φακέλους, ενώ ο μεγεθυντικός Φακός (Magnifier) μεγαλώνει γρήγορα το σημείο της οθόνης που θέλετε για καλύτερη παρατήρηση και επεξεργασία. Και όλα αυτά προσφέρονται σε ένα ποντίκι με άνετο, συμμετρικό σχεδιασμό για τη μεγαλύτερη δυνατή άνεση στη χρήση.

Κατασκευαστής: Microsoft Χρώμα: Μαύρο Συνδεσιμότητα: Wireless Συσκευασία: Retail Connection interface: USB Χρήση: PC Αριθμός κουμπιών: 5 Τύπος: Laser Επιπλέον δυνατότητες: TITL WHEEL,MAGNIFIER,HIGH DEFI Συμβατότητα: WIN/MAC Part Number Κατασκευαστή: 63A-00003 Μεικτό βάρος: 0.300 Καθαρό βάρος: 0.200

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.