Jump to content



Ερώτηση για win 7.


thefou

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά.Ενα συγγενικό μου πρόσωπο πρίν λίγους μήνες πήρε καινούργιο pc με win 7 home premium,επείδη όμως δεν είχε internet-τηλεφωνο για να τα ενεργοποιήση όταν άρχισε να εμφανίζει προειδοποιήσεις για ενεργοποίηση,φώναξε έναν γνωστό του και ο τύπος τα ενεργοποίησε με crack.

Σήμερα μου είπε ότι θα βάλει internet σε λίγες μέρες.

Μαζί με το Pc είχε ενα dvd (οχι με τα windows 7) νομίζω ότι αυτό το dvd το έχει για να κάνουμε επιδιόρθωση (κάτι σαν format δηλαδή).

Η ερώτηση μου είναι: εάν κάνω επίδιόρθωση με το dvd θα επανέρθουν τα windows στην αρχική τους κατάσταση,ώστε να τα ενεργοποιήσω κανονικά???:hmm::hmm::hmm:

ΥΓ.sorry εαν η ερώτηση είναι λίγο χαζή.Αλλά επείδη δεν μένουμε κοντά και ο συγγενής μου δεν γνωρίζει απο pc,θα ήθελα να το επαναφέρω το pc στην αρχική του κατάσταση,για να μην υπάρξη πρόβλημα με ενημερώσεις και τρέχει-ω μετά.

Link to comment
Share on other sites

δεν είχε dvd με τα windows μαζί;; αν όχι τότε αυτό θα είναι... βάλτο να δεις τι γίνεται. καλύτερα είναι πάντως αφού τα έχει πληρώσει να τα ενεργοποιήσει κανονικά να μην τρέχει μετά..

Link to comment
Share on other sites

Όχι φίλε δεν είχε dvd με τα windows.Ένα iso αρχείο είχε το pc μέσα,που το έκαψα και έφτιαξα αυτό το dvd και του το έδωσα να το κρατήσει.

Το θέμα είναι εάν μπόρω με αυτό,να κάνω επιδιόρθωσει,επαναφόρα η οτιδήποτε άλλο,για να επανέρθουν τα windows στην αρχική τους κατάσταση????????

Link to comment
Share on other sites

Κανονικά φίλε,έχει serial.Απλά ο συγγενής μου δεν γνωρίζει απο pc και όταν εμφάνισε τις προειδοποιήσεις φώναξε τον γνώστό του και εκείνος τα ενεργοποίησε με crack.

Η ερωτησή μου είναι απλή,για να μην σας κουράζω.

Με το dvd αυτό μπορώ να κάνω επιδιόρθωση κτλ,ώστε να επαναφέρω τα windows στην αρχική τους κατάσταση (πριν το crack) ώστε να τα ενεργοποιήσω κανονικά.

Το dvd για κάποιο τέτοιο λόγο είναι,απλά δεν είμαι σίγουρος,γι'αυτο ρωτάω εάν γνωρίζει κάποιος να μου πει.

Link to comment
Share on other sites

Λογικά τα Win7 θα είναι σε κάποιο partition του σκληρού και θα πρέπει να κάνεις μόνος σου cd-dvd ανάκτησης.

Tελευταία οι εταιρείες δεν δινουν cd-dvd με το λειτουργικό,παρα υπάρχει σε partition (κρυφό?) μαζί με τα προγραμματα-μπιχλιμπίδια που βάζει η καθεμία τους.

Link to comment
Share on other sites

mech5107,ναι το dvd το έγραψα απο iso που υπήρχε στο Pc.

Κάτι τέτοιο του είχε πει ο υπάλληλος στο μαγαζί που είχε πάρει το pc.Ότι αυτό το iso αρχείο χρησιμεύει σαν dvd ανάκτησης-επιδιόρθωσεις κάτι τέτοιο.Προσπάθησε να μου εξηγήσει αλλά άντε βγάλε άκρη.

Link to comment
Share on other sites

ναι όπως είναι με τα λαπτοπ..κατα 99% αυτό είναι.. μπορεί και να γίνεται χωρίς το cd εκεί που φορτώνουν τα bios και βγάζει τις επιλογές press del to enter setup κλπ να έχει και system recovery δες το...

αλλά και από το cd λογικά θα γίνεται..βάλτο όπως και να χει δεν γίνεται αυτόματα θα δεις τι σου λέει και αν είναι αυτό προχωράς..

Ισως γίνεται και με επαναφορά συστήματος.. αλλά αν έχει περάσει καιρός από το crackarisma θα στα κάνει λίγο πουτ@να

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.