Jump to content



4870χ2


By_Dj

Recommended Posts

θερμοκρασια?βαλε το φουρφουρι της καρτας στο 100 ανοιξε και το κουτι και δες αν το κανει..αν ειναι αυτο το προβλημα θα σου προτεινα να μην παρεις την 480 που ειναι επισης πολυ θερμη..

Link to comment
Share on other sites

Δεν έχω συναντήσει κάτι παρόμοιο αλλά κάτι την έχει ακούσει .

Από κάρτα γραφικών αν είχε υψηλές θερμοκρασίες ίσως έχει αποκτήσει πρόβλημα,

από τροφοδοτικό ίσως ελλειπής παροχή να έχει προκαλέσει προβλήματα στη vga.

Κανά πρόβλημα με θερμοκρασίες ως τώρα;

Καθαρισμός παίζει στη ψύξη και γενικά αερισμός κουτιού;

Link to comment
Share on other sites

Μόνο όταν βάζω να παίξω οποιοδήποτε παιχνίδι κ αν είναι αυτό! άλλα το καλοκαίρι δούλευε κ στους 80-90 χωρίς κανένα πρόβλημα!! τώρα έχει 48 με 50% κουρελάκι!!πάντα το έχω στο 50%

κ ναι εκτός είμαι!

Link to comment
Share on other sites

πολυ πιθανό να πέθανε αλλά υπάρχει και η περίπτωση να φταίει και το καλώδιο ή η οθονη (αν και το ρεσταρτ δεν το δικαιολογεί αυτό εκτός αν το έκανες εσύ), δοκίμασε με άλλο καλώδιο, ή σε άλλο dvi της κάρτας, αν και όπως είπανε τα παιδιά πολύ πιθανό να φταίει η κάρτα

και σε μένα έχανε η οθόνη το σήμα όταν έμπαινε στα win και έπρεπε να βγάλω το καλώδιο και να το ξαναβάλω (oταν το κάνεις φρόντισε να είναι κλειστή η οθόνη αλλιώς μπορεί να σου καούν pixels)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.