Jump to content

screwvy

Premium Members
  • Posts

    144
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

screwvy's Achievements

  1. Guys, υπάρχει περίπτωση να κάνετε πιο bold (ή κάτι άλλο έτσι ώστε να τονιστούν) τις επικεφαλίδες των Νέων στην Αρχική? Είναι λίγο κουραστικό για τα μάτια έτσι όπως είναι τώρα.
  2. screwvy

    Εξέλιξη

    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Το πρώτο thread έχει αρκετό διάβασμα... Έχω συνηθήσει να δουλεύω σε 2 οθόνες(είμαι web developer), η 4870 που έχω δεν σηκώνει και τρίτη οθόνη ταυτόχρονα. Αλλά ντάξει, περισσότερο ψάχνω να μπώ λίγο πάλι στο πνεύμα της αγοράς. Τώρα δηλαδή θέλω μια απλή καρτούλα (φαντάζομαι), πιο μετά μάλλον θα ψάξω και για μια πιο gaming κάρτα για άλλο pc. Όχι, δεν ψάχνω να παίξω παιχνίδια σε 2 ή 3 οθόνες :-) . Πέρα από ξεχωριστή κάρτα όμως, θα μπορούσα να συνδέσω 3 οθόνες σε ενσωματωμένη κάρτα γραφικών έτσι? Αμα λέει στα specs η μητρική ότι βγάζει hdmi, dvi, d-sub εξόδους, μια χαρά δεν θα είναι? Και με τη σειρά 8000 που βλέπω στο site της AMD και δεν τη βρίσκω πουθενά στο Skroutz τι γίνεται? Δεν τη φέρνουν Ελλάδα? Έχει καμιά ιδιαιτερότητα? Και ποιές είναι οι διαφορές μεταξύ R9 με R7 και R5?
  3. Χαιρετώ! Δυστυχώς, λόγω εργασίας έχω χάσει λίγο την επαφή μου με τις εξελίξεις στη τεχνολογία. Και τώρα είμαι προς αγορά νέου desktop υπολογιστή και δεν ξέρω τι κάρτα γραφικών να διαλέξω! Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Είχα μείνει στο έτος όπου η ναυαρχίδα της AMD ήταν η 7970 και της nVidia ήταν η.. δεν θυμάμαι. Τώρα, βλέπω (από το site της) ότι η AMD έχει κυκλοφορήσει σειρές 8000 και R9/R7/R5. Από την άλλη, δεν βρίσκω κάρτα γραφικών σειράς 8000 για desktop. Οπότε, πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα? Ποιά είναι η τωρινή γενιά κάρτων γραφικών? Ποιές σειρές καρτών γραφικών είναι για low/medium/high χρήση και ποιός είναι ο ανταγωνιστής τους στην άλλη εταιρεία? Η επόμενη γενιά κάρτων γραφικών θα βγει σύντομα ή αργεί (πχ, αυτόν ή τον επόμενο μήνα ή του χρόνου πχ?). Η τώρινή κάρτα γραφικών, σε σχέση με τη προηγούμενη, έχει μεγάλες διαφορές? (επιδόσεις, διάφορα ποιοτικά στοιχεία). Επίσης, μια τελευταία και άσχετη με τα παραπάνω ερώτηση που θα ήθελα να κάνω, είναι τι πρέπει να κοιτάξω σε μια κάρτα γραφικών προκειμένου να μπορώ να συνδέσω 3 οθόνες, όπου η επιφάνεια εργασίας να επεκτείνεται (να μην είναι κλόνος). Το να έχει 3 εξόδους (πχ 2 DVI και 1 HDMI) απλά αρκεί ή χρειάζεται να κοιτάξω και κάτι άλλο? Θα ήθελα να κάνω την ίδια ερώτηση και για επεξεργαστές/chipset μητρικών αλλά θα ήταν σε λάθος κατηγορία.
  4. screwvy

    Smart Home και DIY!

    Πολυ ωραίο κείμενο, και οι ιδέες που μπορούν να εφαρμοστούν για να γίνει πιο έξυπνο ένα σπίτι είναι πολύ καλές. Αν έχεις και άλλες τέτοιες ιδέες θα ήθελα να τις δώ. Ουσιαστικά έκατσες και έκανες ένα scada σύστημα στο σπίτι σου, και ξέρω ότι είναι παλουκάκι... Όσοι ενδιαφέρονται στα αλήθεια να ασχοληθούν με κάτι τέτοιο, ας ρίξουν μια ματιά και εδώ, ίσως σας βοηθήσει.
  5. screwvy

    How To: Cracking WEP

    Έχω ξεσκονίσει κάθε καρτέλα που υπάρχει στις ρυθμίσεις του router και ειδικά την καρτέλα status αλλά πουθενά δεν το βρίσκω. Στην status υπάρχει μια υποκατηγορία Statistics, που για μένα εδώ θα έπρεπε να ήταν, επιλέγω wlan, και το μόνο που μου βγάζει είναι ένας πίνακας με Receive/Transmit Statistic. Σε αυτόν τον πίνακα δεν υπάρχει πουθενά IP. Τέτοια στραβομάρα πια? Έχω το default router που δίνει ο ΟΤΕ, ένα baudtec λευκό.
  6. screwvy

    How To: Cracking WEP

    Παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι.? Διάβασα όλα τα posts και παρόλο που ρωτήθηκε ήδη, δεν είδα απάντηση. Ωραία όλα αυτά τα μέτρα προστασίας, το θέμα είναι πώς θα καταλάβω εγώ αν κάποιος τελικά κατάφερε και συνδέθηκε στο ασύρματο δίκτυό μου? Άσχετα από την μείωση ταχύτητας. Δλδ, πώς/που υπάρχει κάποιο μενού στο router έτσι ώστε να βλέπω ποιές IP συνδέονται στο δίκτυο?
  7. Άσχετο με τα παραπάνω, θέλω να προτείνω κάτι. Δεν ξέρω αν ξαναέχει προταθεί.. Θα έλεγα εκτός από την αξιολόγηση των threads να υπάρχει και ο χαρακτηρισμός 'Χρήσιμο' με τον ίδιο τρόπο που κάποιο thread γίνεται sticky. Και όταν εγώ έχω κάποια απορία και κάνω αναζήτηση στο site να μπορώ να επιλέξω σε τι είδους threads θα το ψάξω (sticky/Usefull/Others κλπ). Πώς το φαντάζομαι δλδ, sticky θεωρώ αυτά που έχουν έναν οδηγό που λέει βήμα προς βήμα πώς να κάνεις κάτι (εκτός από τα Reviews που δεν μπορεί να μπεί sticky, είναι ένα υποforum το οποίο είναι sticky από μόνο του έτσι και αλλιώς), χρήσιμο θεωρώ ένα thread που ρωτάει κάποιος κάτι και του δίνεται μια ολοκληρωμένη απάντηση και τελειώνει εκεί, π.χ βρίσκω χρήσιμο αυτό. Δηλαδή, ενώ υπάρχει τόση συσσωρευμένη γνώση εδώ μέσα, κρίμα δεν είναι να χάνεται κάτω από τα άλλα αποτελέσματα στην αναζήτηση? Δεν ξέρω, εσείς τι λέτε?
  8. screwvy

    HOW TO: SSD Performance Tips

    Ναι, επειδή διάβασα όλες τις σελίδες αυτού του thread, το είχα βρει αυτό το site. Αλλά δεν εβρισκα ένα κουμπάκι που να γράφει 'Download' ! Πάντως δεν πειράζει που δεν είναι free, απλά θα κάνω aligned τους δίσκους με το trial και μετά θα το απεγκαταστήσω. Έτσι δεν είναι?
  9. screwvy

    HOW TO: SSD Performance Tips

    To Alignment Tool από που το κατέβασες? Είναι δωρεάν?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.