Jump to content



Μητρικη για s775


Flekis

Recommended Posts

παιδιά γειά σας..το ΡSU που κάηκε φαίνετε ΠΉΡΕ μαζί του και την μητρική μου.-οπότε είμαι στην αναζήτηση νέας.-εχω έναν 2πυρίνο και μια ΑΤΙ5770..σκέφτηκα να αλλάξω και επεξεργαστή αλλά δεν το σηκώνει η τσέπη μου ακόμη.το θέμα είναι ότι αξίζει να παω πάλι σε ΣΟΚΕΤ 775?εχετε να μου προτινετε καποια?διαβασα καλα λογια για την αsυs ρ5Q Delυχe..αλλα κανει και 100Ευρω..εχουμε καμια αλλη πρόταση αξιόλογη!

Link to comment
Share on other sites

Προσωπικά θα αγόραζα μεταχειρισμένη, ή από κανα stock house του πλαισίου. Θα σου πρότεινα p45 τουλ. chipset για crossfire μιας και 2χ 5770 είναι μια χαρά. Συγκεκριμένο μοντέλο δεν έχω να σου προτείνω, αλλά μπορείς να βρεις με 30-40ε "διαμαντάκια" και με εγγύηση, δε χρειαζεται να στάξεις τόσα χρήματα (100ε) για παλιό σοκετ.

Link to comment
Share on other sites

δυστηχως το stοcκ του πλαισιου δν τα στελνει μεσω ιντερνετ κ στην πολη μου δεν εχουμε πλαισιο..κοιταγα τωρα στα μεταχειρισμενα του eςhορ αλλα δν βλεπω κατι αξιολογο..

Παιδια καμια αξιολογη προταση σε λογικες τιμες?Εστω και μεταχειρισμενη απο eshop..Βλεπετε κατι καλο? Αυτες οι δυο ταιριζουν στα χαρακτηρηστικα cpu, ramddr2 και gpu..

http://www.e-shop.gr/show_used.phtml?id=PER.528341&oem=63M0X1211381

http://www.e-shop.gr/show_used.phtml?id=PER.528427&oem=88M0X1049159

Η δευτερη σχετικα αξιολογη μου φενεται εχει και αρκετες συνδεσεις και slots τι λετε?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.