Jump to content



Προβλημα με ανακτηση δεδομενων.


Nick86

Recommended Posts

Μου φερανε εναν δισκο με εγκατεστεμενα xp τα οποια εχουν κρασαρει για νακανω ανακτηση καποιον δεδομενων,πριν κανω εγκατασταση παλι στα xp.Συνδεσα τον δισκο στον υπολογιστη μου ανοιξα το pc μπηκα στον δισκο και τα δεδομενα υπρχουν κανονικα μεσα στον φακελο του αdministrator τον κρασαρισμενων χp.Το θεμα ειναι οτι δεν με αφηνει να κανω τιποτα στα συγκεκριμενα δεδομενα λογω ασφαλειας.Υπαρχει καποιο προγραμμα η καποιος τροπος να παρω οτι υπαρχει εκει και να γινει copy στον δικο μου δισκο??

Link to comment
Share on other sites

Πριν δοκιμάσεις με GetDataBack κάνε δεξί κλικ στο folder πήγαινε στην καρτέλα security και άλλαξε τον owner. Βάλε το account που έχεις στο pc που έχει βάλει το δίσκο. Μετά λογικά θα μπορέσεις κανονικά να κάνεις το copy.

Link to comment
Share on other sites

Αν όντως κράσαρε ο δίσκος, μετά την ανάκτηση πέτα τον, ακόμη κι αν φαίνεται οκ ή τον κάνεις format. Τώρα αν απλά τα παιξαν τα windows και δεν bootάρει, αλλάζει το θέμα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.