Jump to content



Το windows update μου αλλαξε τους RAID drivers..


Frostbyte

Recommended Posts

Ok, σημερα το απογευμα μου πεταει το windows update των 7 αναμεσα στις ενημερωσεις οτι βρικε και νεα εκδοση του sata controller μου.. Δε βαριεσε λεω, και το βαζω.. Αναθεμα την ωρα που το κανα, γιατι ο driver που μου εβαλε ηταν πιθανοτατα για IDE mode και οχι RAID.. (παιρνω 0x7B και δεν μπορω να μπω στο συστημα ουτε κανονικα, ουτε σε safe mode, ουτε last known good configuration)

[Ναι, το συστημα αρχικα ειχε εγκατασταθει με IDE drivers και στην πορεια αλλαξα σε RAID0 και του εβαλα, περνοντας απο σαραντα κυμματα, τους RAID drivers απο πανω..]

Το κακο βεβαια τωρα ειναι οτι, δεν μπορω να σπασω τον δισκο στα δυο (λογο RAID0) και να μπω μεσα στο λειτουργικο να πειραξω πραγματακια.. Και οι δισκοι μου ειναι full, προκειμενου να μεταφερω με το acronis το raid σε καποιον απλο δισκο και να κανω rollback τους drivers απο το γραφικο περιβαλλων του λειτουργικου..

[ειχα κρατησει και ενα ghost του συστηματως πριν λιγο καιρο, το οποιο μπορω να χρησιμοποιησω, αλλα αυτη τη στιγμη δεν διαθετω το δισκακi διασωσης του acronis εδω περα]

Αυτη τη στιγμη μπορω να εχω προσβαση στο συστημα και στους δισκους μου απο το Startup Recovery των 7.. Διαθετω και το δισκακι της μητρικης με τους RAID drivers.. Κανενα τσακαλι που μπορει να μου πει τι μπορω να κανω απο το command prompt? (Aka που ειναι τα drivers που μου φορτωσε το windows update, αν εχει κρατησει τους παλιους που ειχα για να τους κανω rollback απο εκει, ή αν μπορω απο το δισκακι να τους ξαναπερασω manually και να λυσω το προβλημα εν τελει..)

So..?

Link to comment
Share on other sites

Δοκιμασα να του αλλαξω τα drivers απο το ghost/φρεσκο install, αλλα τελικα δεν εβγαλα ακρη.. Και ετρεξα το ghost οπως ηταν.. (ουτως ή αλλως δεν ειχα κανει αλλαγες στο συστημα απο τοτε)

-friendly note: ποτε update στον storage controller (εχοντας RAID0) χωρις backup- :tomato:

You can lock this.. :lock:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.