Jump to content



πλαινο κουτιου


ea6gka

Recommended Posts

παιδια καλημερα κια χαιρομαι που που ποσταρω για πρωτη φορα μετα απο πολυ καιρο . Θελω να τρυπησω το πλαινο του heroichi 6A19 που εχω αλλα δεν εχω ιδεα πως να το κανω και δεν εχω και τα εργαλεια. ξερει κανενας στην αθηνα αν αναλαμβανει καποιος να κανει αυτη τη δουλεια? Θελω μερακληδικη δουλεια να γινει καθως η επερχομενη DFI LANPARTY πρεπει να φαινετε καλα:shifty:

περιμενω τις απαντησεις σας

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχει έτοιμο πλαϊνό για το συγκεκριμένο κουτί!Στο MgManager θα το βρεις σίγουρα..Είναι αρκετά καλό και μάλιστα έχει και ανεμιστήρα με σωλήνα (κάτι σαν ducting mod) που οδηγεί τον αέρα πάνω στη CPU.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από antonisk7

Ή κατι τέτοιο πιο κομμενο ...

ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΤΣΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:jump::woot: :woot: :worship: :worship: :upside:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.