eleven Δεκέμβριος 11, 2007 #161 Δεκέμβριος 11, 2007 Γουστάρεις ρα, ε?ΜΑΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μαζεψε τον!!!! :D Θωμά έχω ράμματα και για τη γούνα σου μικρή μου περιστερούλα Περιστερούλα ???Μηπως ήθελες να γράψεις παπαγαλίνα?? Σταύρο η φώτο στο αβαταρι είναι πρίν η μετά το διαγωνισμό???...........
unseen Δεκέμβριος 11, 2007 #162 Δεκέμβριος 11, 2007 Οταν θα κοψουμε την πρωτοχρονιατικη πιτα θα ερθεις ντυμενος αγιοβασιλης??
inertiacreep Δεκέμβριος 11, 2007 #163 Δεκέμβριος 11, 2007 Μιχάλη ήταν πριν....πήγα να αλλάξω μπλουζάκι και τσάπ η (αθώα και καλά) περιστερά με αποθανάτισε. Νταξ πήρα και λίγο πόζα Χρήστο έρχομαι ρα αλλά 1ον μου τη δίνει ο αγιοβασίλης και 2ον δεν πιστευω να θελεις να φέρω και δώρα Χοχοχο γελάσαμε πάλι πρωί πρωί!
kourman Δεκέμβριος 11, 2007 #164 Δεκέμβριος 11, 2007 Ρε κάφροι, τηλεγνωριμίες το κάνατε το forum !!! :D:D 1. BRAVO στον Αstakos για όσα έκανε για την ομάδα!!! 2. BRAVO στους μπεντσαράδες (κατά το π....τσαράδες) της ομάδας για τα επιτόπια νταραβέρια (σκόρ) !!!! Sorry για άλλη μιά φορά που δέν μπόρεσα να είμαι εκεί:musik009:. Μακάρι να είχα ανέβει και να μήν είχα πάρει μέρος στον κολοαγώνα (ο οποίος διακόπηκε λόγω θανατηφόρου ατυχήματος....). Δέν πρέπει να σας έλειψα και καθόλου πάντως γιατί αντιπροσωπευόμουν επάξια.... (Σταύρος-irams-Στάυρος-cascade-Σταύρος) Πάντα τέτοια παιδιά!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.