Jump to content



windows xp sp2 authorize


ea6gka

Recommended Posts

παιδες ο θειος μου εχει μια αυθεντικη κοπια των ΧΡ αλλα το θεμα ειναι οτι ζηταει να συνδεθει με την μικροσοφτ αλλιως ληγει σε 30 μερες. το ερωτημα ειναι αν τα βαλω και εγω θα γινει καμμια μαμακια?? υπευθυνες απαντησεις please!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Αν ειναι αυθεντικά απλά κανε ενεργοποίηση, αν βαριεσαι κάθε φορα που κανεις αλλαγή να σου βγαζει την ενεργοποιηση υπάρχει ένα προγραμματάκι που δουλεύει χωρις service pack (με sp1 δεν πιανει) που εξαφανίζει την ενεργοποίση σε original windows και λέγεται kill activation. Γενικα μετα από πολλές ενεργοποιήσεις πρέπει να πάρεις τηλ και να σου δωσουν νέους κωδικούς , κάτι με το οποίο ακόμα ταλαιπωρίεμαι με τα δικά μου original windows

Link to comment
Share on other sites

Λοιπον κανεις δεν σου εγγυαται τιποτα από τη στιγμη που η νόμιμη διαδικασία να τρέχουν τα windows στο πισι με το οπόιο αγοράστηκαν , άρα εσύ παυεις να έχεις αυθεντικά ..... τωρα λογικά δεν πρεπει να έχει πρόβλημα ο θείο σου.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάντος άλλο πρόγραμμα έχω για την μη νόμιμη ενεργοποιηση τον win Xp το οποίο πατσαρει ενα αρχειο και μετα κανεις κανονικά ενεργοποιση ακολουθόντας ολα τα στάδια χωρίς παρενέργειες... Δουλεύει για όλες τις γλώσσες και εκδόσεις.... Πλάκα πλάκα στο σιτε της microsoft δεν είδα τιποτα για SP2 για πείτε τιποτα γι'αυτο....

Link to comment
Share on other sites

αλλα να εχεις τα ματια σου ανοιχτα για κανενα ελικοπτερο με τα αρχικα S.W.A.T.

πλακα σου κανω,πρεπει να εισαι γκαντεμης για να γινει κατι.σχεδον ολοι τα εχουν αντιγραμμενα και δεν τρεχει τιποτα.εγω φυσικα,που ειμαι και κατα τις πειρατειας επειδη η πειρατεια σκοτωνει την μουσικη και κανει τον gates να πειναει,τα εχω γνησια.

(καλα :p) :blink:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.