Jump to content



WD640 θόρυβος


s0me0ne

Recommended Posts

Έχω τον παραπάνω σκληρό sata2 και τώρα τελευταία όταν ανοίγω το pc και για τις επόμενες 10-20 ώρες ανά διαστήματα κάνει ένα πολύ δυνατό θόρυβο, όπως όταν γράφει κάτι τέτοιο αλλά πολύ δυνατά.Στην αρχή νόμιζα ότι κάτι έπαιζε οπως το να ακουμπάει λάθος ή κάτι τέτοιο, οπότε και τον πίεζα λίγο από δω και από κει.Το θέμα είναι ότι αν τον πίεζα σταματούσε τελείως ο θόρυβος, και ξαναάρχιζε όταν τον άφηνα.Μετά τον βίδωσα πιο σφιχτά κτλ κτλ.Αλλά την τελευταία φορά που έκλεισα το pc και έπεια το άνοιξα άρχισα να κανει τα ίδια και παλι τα ίδια.Τον έσπρωχνα λίγο και σταμάταγε και αργότερα ξανα αρχιναγε.Σαν τραχτέρ ένα πράμα.Οπότε διαπίστωσα ότι δεν φταίει αυτό εφόσον τώρα που έχουν περάσει αρκετές ώρες λειτουργίας όσο και να τον πιέσω ή ότι και να τον κάνω δεν ακούγεται.Είχα ξαναδει κάτι παρόμοιο και είχα κάνει defrag και είχα σταματήσει, βέβεα δεν ήταν τόσο ισχυρός ο θόρυβος του δίσκου εκείνου.Οπότε ούτε με το defrag γίνεται δουλειά.

Και καταλήγω... πάει προς τον άλλο κόσμο σιγα σιγά ή μπορώ να τον σώσω κάπως ή απλά είναι κάποια δυσλειτουργία που δεν θα τον καταστρέψει σύντομα.???

Φώτα plzzz!!!

Link to comment
Share on other sites

Μην το εμπιστεύεσαι κ τοσο το διαγνωστικο της WD... Ακουγα κατι μπιπ απ το λαπτοπ κ εψαχνα τι ειναι... Παραλληλα ακουγα κ τον δισκο να γουργουριζει υπερβολικα...

Ετρεξα το τεστ κ τον εβγαλε καθαρο... Τελικα τον αλλαξα κ δεν ξανακουστηκε προηδοποιητικο μπιπ....

Link to comment
Share on other sites

Ναι οκ.Το topic το άνοιξα με την ελπίδα κάποιος να μου προτείνει να κάνω κάτι μπας και αυξήσω το lifetime του.Δηλαδή πέρα απο το να κάνω συχνό defrag πλέον αν γίνεται και τίποτα άλλο που δεν ξέρω.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.