Jump to content



BiDiSS


Sitios

Recommended Posts

Καλησπέρα... Ήθελα να θέσω εις γνώση σας κάτι που βγήκε στο διδίκτυο και το είδα σήμερα και να σας ρωτήσω κατά πόσο αυτό μπορεί να αληθεύει ή να είναι εφικτό...

Δείτε εδώ: tromaktiko: Από Κάλυμνο η νέα πατέντα για το Flash Drive 1.6 Terrabytes

Και αν πάτε στη σελίδα τους, λέει ότι σε λίγο καιρό θα βγουν και αποκλειστικά βίντεο που το αποδεικνύουν...

Πως μπορεί να γίνει αυτό? Με κάποιου είδους software? Και αν ναι, θα είναι εικονική η χωρητικότητα?

Link to comment
Share on other sites

Δεν γίνεται ! τα bits που έχουν μέσα τα nands είναι μετρημένα. Δεν χρησιμοποιούνται όλα μιας και (αναλογα τον κατασκευαστή και το τι θα επιλέξει) κάποιο ποσοστό κρατείτε για "χαλασμένους" τομείς του NAND. Ανάλογα τον κατασκευαστή είναι από 10 έως 50%. Υπάρχουν διάφορα εργαλεία (θέλουν προσοχή) με τα οποία μπορείς να φορμάρεις μια τέτοια συσκευή και να πάρεις αυτό το 10%-50% παραπάνω αλλά σε καμιά περίπτωση δεν μπορείς να πάρεις την χωριτικότητα x1000 !!! (πχ UMPTool)

To "κολπο" είναι παλιό και το έχουν εφεύρει χρόνια τώρα οι κινέζοι που πουλούσαν στο ebay στικάκια των 512ΜΒ σαν 16GB/32gb sony κατα προτίμιση !!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.