Jump to content



Ομαδική αγορά για έκπτωση 25% από memorybits.co.uk!


greekfragma

Recommended Posts

Καλησπέρες.

Το site είναι αυτό.

Buy Mini SD Cards | Micro SD Card | SD Memory Cards | Memory Stick | Micro M2 Cards | MemoryBits - The one stop memory flash shop

Όποιος θέλει να επωφεληθεί από 25% έκπτωση που έχω στο συγκεκριμένο σαητ για παραγγελία εντός της εβδομάδας ας ποστάρει τι θέλει και κανονίζουμε.

Κρίμα να τη χαρώ μόνος μου την έκπτωση αυτή.

Μια διευκρίνηση

Δεν ανοίγω το θέμα για να ασχοληθώ με 50άτομα από 10ευρώ......απαραίτητη προϋπόθεση για συμμετοχή είναι να έχω μίνιμουμ 100ευρώ άνα παραγγελία. Το αν θα μαζευτείτε 3-5-15 γνωστοί και θα μαζέψετε το ποσό των 100ευρώ ή μεγαλύτερο δε με νοιάζει....εγώ θα χωρίσω τις παραγγελίες ανά 100ευρώ ωστέ η έκπτωση να είναι μίνιμουμ 20ευρώ ανά παραγγελία για να μην μπερδευτούμε.

Παράδειγμα]. Είσαστε 5 άτομα και θέλετε από 30ευρώ παραγγελία. Μαζεύεστε όλοι μαζί και αναθέτετε σε 1 άτομο να μου φέρει το συνολικό ποσό (150ευρώ) και τη λίστα από τα προιόντα παραγγελίας που επιθυμείτε.

Παραγγέλνουμε και τα πράγματα έρχονται όλα σωστά για όλους. Επιστρέφω το 25% του συνολικού ποσού (150ευρώ / 1.25 ) και τα πράγματα ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ 1 ΑΤΟΜΟ (που θα αναλάβει να σας τα μοιράσει) και everybody is happy.

Για ενστάσεις κλπ συζητάμε ότι θέλετε αλλά σε λογικά πλαίσια.....

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Μια εξυπηρέτηση θα κάνω και ΟΧΙ να κάνω τον ταρίφα. Αν δω οτι η φάση δε βγαίνει ακυρώνω την ιδέα και τρώω την έκπτωση μόνος μου.

Εδώ ποστάρετε μόνο συμμετοχές!

στοιχεία επικοινωνίας κλπ σε πμ. (τα πμ από αύριο γιατί πρέπει να αδειάσω το πμ box)

θενκς και ελπίζω να πάνε όλα καλά να γελάσει λίγο το χειλάκι μας εν μέσω οικονομικής κρίσης.:magic:

Link to comment
Share on other sites

Ειλικρινά σε ευχαριστούμε για την διάθεσή σου να αναλάβεις και να μοιραστείς το όφελος (25% έκπτωση δεν είναι λίγο)....

δεν εχω σκοπό να αγοράσω κάτι άμεσα από εκει

Θα ήθελα ενα thread που να μαζευόμαστε και να λέμε: Σκέπτομαι να αγοράσω εντός μιας εβδομάδας πράγματα από εκεί...και όποιος άλλος ενδιαφέρεται να το δηλώνει και να μοιράζονται μεταφορικά και τυχόν εκπτώσεις...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.