Jump to content



σχετικα με μητρικη


kastorasgr

Recommended Posts

Για σας, εχω την asus rampage III extreme και απο την μερα που μου καηκε το λαμπακι(rog republic of gamers) την εστηλα για αντικατασταση, μου ειπαν να διαλεξω μια αλλη η να παρω μια καινουργια asus rampage.

Εγω ομως θελω μια gigabyte φτηνη να μπορει να παρει πανω απο 2 ssd μεγαλους καινουργιους sata 3 δισκους(2+) και σατα 2 κανονικα οπως ολες περνουν απλα το λεω εγω.

Θελω η καρτα μου να πεζει το ιδιο καλα οπως επεζε στην asus rampage και ο επεξεργαστης μου το ιδιο οπως και οι ram και να μην εχω κανενα προβλημα σε overclock και τετια πραγματα.

VGA : gigabyte gtx 480

CPU : intel i7 960

rams : 1600mhz cl 7-8-7-20(cl7) kingston hyper x.

Θελω λιγο βοηθεια, σας ευχαριστω.

Link to comment
Share on other sites

εγω θα σου προτεινα να παρεις μια καινουρια rex και να τελειωνεις.ειναι απο τις καλυτερες μητρικες της αγορας αν οχι η καλυτερη,κανεις αυτα που θες και την εχεις δουλεψει κι ολας.δεν χρειαζεται να αλλαξεις.εκτος αν ειναι οικονομικο το θεμα..παντως εγω αμα την ειχα δεν θα την αλλαζα για κανενα λογο:p

Link to comment
Share on other sites

ναι ρε πεδια και οι ud3r τα ιδια κανει απο οτι μου λενε και χερω απλα δεν εχει bluetooth δεν περνει τοσες καρτες δεν εχει φωτακια τι αλλο αλαζει?

βεβεα ακομα δεν ξερω ισως κρατησω rampage..

Link to comment
Share on other sites

Ρε kastora αφού σου είπα!!!Αφού δεν χρειάζεσαι extreme o\c με άζωτα και τέτοια,το να πάρεις μία extreme(rampage 2,3,gigabyte ud7 κ.τ.λ.)είναι περιττό και πεταμένα λεφτά!Πάρε μία gigabyte ud3r ή asus p6t deluxe v2 το πολύ και είσαι κομπλέ και με τα 4ghz αέρα και κομπλέ!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.