Jump to content



Πρόταση για Game…


CENTRAL

Recommended Posts

Παίδες,

Έχω το pcάκι και κάθεται και είναι κρίμα…

Επειδή δεν έχω χρόνο για ιδιαίτερο ψάξιμο, θα ήθελα ιδανικά κάτι που να έχει ψάξιμο και να κρατάει το ενδιαφέρον του παίχτη αλλά χωρίς βία μιας και παίζω αγκαλιά με τη δίχρονη κόρη μου τις περισσότερες φορές.

RPG δε θέλω, κάτι σε adventureμε στοιχεία arcade ίσως…

Και όσο γίνεται βατό, μη μας φάει η δυσκολία. Για διασκέδαση το θέλω!

Καμιά ιδέα κανείς;;;

Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασε το Toy story 3.

Platform με στοιχεία αναζήτησης στο περιβάλλον, χωρίς βια και με συμπαθητικά γραφικά και χρώματα.

Στις κόρες μου αρέσει αρκετά.

και αν είσαι τόσο αρρωστάκι σαν εμένα, μόλις το εγκαταστήσεις, άνοιξε το nvidia control panel και βάλτου 16ΧΑΑ(override the application setting) και 16ΧAF. Θερμοκρασία, vram usage και οπτικό αποτέλεσμα 50% επάνω

Viva pinata θα μπορούσε να είναι μια ακόμη επιλογή, αλλά είναι κομματάκι πιο δύσκολο με την έννοια ότι το έχει το μπλα-μπλα του.

Το Up από την ομώνυμη ταινία του disney είναι αρκετά καλό επίσης και είναι και αυτό platform με ικανοποιητική ροη και δράση.

Μετά κυκλοφορούν διάφορες barbie και άλλα επίσης του disney (εκπαιδευτικά και οχι μόνο), αλλά δε τα συνιστώ λόγω κυρίως gameplay και γραφικών καθώς και μη υποστήριξης gamepad.

Δες βιντεάκια στο youtube για το καθένα που σου λεω και αποφάσισε:)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.