Jump to content



SOS help "Recover Data"


seth

Recommended Posts

Παιδιά SOS έχω ένα σκληρό 320Gb(με personal data και όχι system data πχ OS)στον οποιο έχει γίνει αρκετές φορες format(καταλάθος) αλλα δεν γράφτηκε κάτι από πάνω του και τα recovery που έκανα πάντα ήταν το 100% τον αρχείων.

Αυτή τι φορα έγινε format και μετά εγκατάσταση win7 το οποιο έπιασε 14Gb από τα 298Gb που ήταν συνολικά ο 320Gb, δοκίμασα να κάνω recovery αλλα δεν μου βγάζει τα αρχεία που θέλω πιο πολύ.

Καλο θα ήταν όπως πάντα να επαναφερθεί πλήρως ο δίσκος αλλα αν δε γίνετε αυτό τουλάχιστον ξέρετε κάποιο software να επαναφέρω τις photos που είναι το κυριότερο που με ενδιαφέρει? :(

Και όπως καταλάβατε δε με νοιάζει ο δίσκος αλλα τα data..

(Western Digital 320Gb sata2 Ntfs ο δίσκος δεν έχει κάποιο πρόβλημα είναι human-mistake και όχι hardware-error).:hm:

Link to comment
Share on other sites

Ευχάριστο για τις απάντησης σας έχω και το File Scavenger latest version και τρέχω και το GetData Back που με αυτό πάντα έκανα επαναφορά τα αρχεία μου στο 100% αλλα όπως είπα και παραπάνω αυτή τι φορα έχουν γραφτεί αρχεία από πάνω από τα Data μου και εκεί είναι το πρόβλημα ότι τα software που δοκιμάζω δεν μου δείχνουν τα αρχεία που με ενδιαφέρουν τόσο και έχει ανακατεμένα τα data μου με τα ήδη υπάρχοντα data τον win7(τα οποια ΔΕΝ είναι διεγραμμένα και ΔΕΝ με ενδιαφέρουν)..

Link to comment
Share on other sites

Μέσο Hirens boot CD δεν έκανα Partition Recovery θα το δοκιμάσω αλλα πια η διαφορα δεν ξέρω είναι πιο καλο?

Λέω ότι έχει γίνει και άλλες φορες γιατί αλλάζω τα καλώδια τον sata όταν αλλάζω HDDs και μετά δεν τους αναγνωρίζει μέσα από τα win και πρέπει να κάνω format και να τον κάνω νέο δίσκο από την αρχή αλλα λόγο του ότι δεν κάνω επανεγγραφή μπορώ και επαναφέρω τα αρχεία πλήρως και αυτό έχει γίνει μερικές φορες.

Link to comment
Share on other sites

Συγνώμη, γιατί δεν γράφεις με έναν μαρκαδόρο για CD στον δίσκο και στο αντιστοιχο καλώδιο που συνδέεις στην αντίστοιχη θύρα? μάλλον σ'αρέσει να παιδευέσαι?:hang3:

Link to comment
Share on other sites

Όχι δε μπερδεύομαι παλιά είχα μονο τον 320 μετά πήρα ένα Velociraptor και σιγά σιγά έφτασα να έχω 4 Hdd πάνω στο pc και άλλους τρεις που τους έχω εκτος pc(αποσυνδεδεμένους όχι εξωτερικούς). και ήθελα κάθε φορα να είναι ο κάθε δίσκος σε συγκεκριμένη σατα για αυτό.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.