Jump to content

seth

Premium Members
  • Posts

    65
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About seth

  • Γενέθλια 09/01/1988

seth's Achievements

  1. seth

    Diablo 3

    H clan του diablo υπάρχει ακόμα?
  2. seth

    Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός 2016

    Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και καλές γιορτές!
  3. seth

    Diablo 3

    Δε μου έχει έρθει κάποιο inv και είπα να κάνω άλλο ένα post σε περίπτωση που με ξεχάσατε. Βγήκα από τη clan που ήμουν οπότε δεν υπάρχει κάποιο θέμα με αυτό. A! και να διευκρινίσω ότι παίζω ptr εδώ και αρκετό καιρό (απλά το λέω).
  4. seth

    Diablo 3

    Τώρα το είδα. Με βαριά καρδιά μόλις έκανα leave από την clan μου στεναχωρήθηκα τώρα ..κάντε inv γρήγορα να μου περάσει.
  5. seth

    Diablo 3

    Ok, ας κάνω και το request. seth#2755 Είμαι ήδη σε clan οπότε όταν μου έρθει το inv θα κάνω την αλλαγή, δεν νομίζω να υπάρχει θέμα.
  6. seth

    Diablo 3

    Χαιρετώ τους diablo gamers Έχουμε κάνα teamspeak server ή καμιά clan να παίξουμε? Συνήθως διαβάζω όλο το thread αλλά στη προκειμένη περίπτωση είναι πολλές σελίδες για αυτό ρωτάω.
  7. seth

    Τίτλοι τέλους για το The Pirate Bay;

    Ευχά
  8. Αυτό δε το ξέρω αλλα δεν είπαν τίποτα τέτοιο αν ήταν τόσο απλό θα μου το είχαν πει 100 φορες τουλάχιστον για τελειωνε το θέμα.
  9. Δε πάει έτσι, στο πλαίσιο οι εγγύησης είναι όπως τους βολεύουν. Η αγορά έγινε 20/1/2009 οπότε 20/1/2014 έληγε η εγγύηση εγώ όταν τον πήγα ήταν 10/12/2013 και μου είπαν ότι δεν τον καλύπτει η WD και τους είπα ότι δεν έκανα την αγορά μέσο WD ώστε να απευθυνθώ σε αυτούς αλλα η αγορά έγινε μέσο πλαισίου οπότε αυτοί ήταν υπεύθυνη για την αντικατάσταση του προϊόντος. Δε νομίζω να λέω κάτι παράλογο!
  10. 5χρόνια (εικονική)εγγύηση είναι μάλλον το marketing που κάνει το πλαίσιο για να παραμυθιάζει τον κόσμο. Ο λόγος για έναν Velociraptor (WDC WD1500HLFS-01G6U0) A! να πω επίσης ότι τον δίσκο τον έφτιαξα μόνος μου απλά δεν ήθελα να μπω στην διαδικασία να κάνω ότι έκανα και περίμενα να μου τον αντικαταστήσουν όμορφα και ωραία όπως έπρεπε να γίνει ώστε να ξέρω ότι είναι του κουτιού.
  11. Βαριέμαι να γράφω πολλά με λίγα λόγια δε πρόκειται να ξαναδώσω ούτε 1 cent στο άθλιο πλαίσιο με όλους τους άχρηστους εκεί μέσα. Πολύ περιληπτικά επέστρεψα δίσκο εντός πενταετούς εγγύησης τον ελέγξανε και μου είπαν ότι όντως έχει πρόβλημα και δεν μου τον αντικαθιστούν με την δικαιολογία ότι η WD πλέον δεν τον καλύπτει με την διαφορα ότι όταν τον αγόρασα έλεγε 5χρονια εγγύηση και δεν είχαν περάσει με βάση την απόδειξη αγοράς. Όσο για καταγγελίες και μηνύσεις έχω ακούσει ότι έχουν άπειρες.Δε ξέρω πόσοι από εσάς το έχουν παρατηρήσει αλλα το πλαίσιο πλέον έχει πέσει απίστευτα πολύ σε σχέση με παλιά ας ελπίσουμε να κλείσει να μην κοροϊδεύει άλλο κόσμο πια.
  12. seth

    Clean My Pc

    Την stock ψυχτρα του 980X έχει πάνω. hxxp://www.silentpcreview.com/intel-i7-hsf
  13. seth

    Clean My Pc

    well done my friend..καιρός ήταν!
  14. seth

    Atiman Catalyst Uninstaller software

    Ok σε ευχαριστώ πολύ με κάλυψες! :thank_you2: Δεν έχω κάτι άλλο από AMD βέβαια εκτός τής κάρτας.
  15. seth

    Atiman Catalyst Uninstaller software

    Ένα μπράβο είναι λίγο για το μεγαλούργημα σου! Παρόλαυτά μπράβο Atiman! :clap: Λοιπόν δε θα κουράσω μία ερώτηση έχω να κάνω. Ποια η γνώμη σου για τον official uninstaller της AMD(AMD Clean Uninstall Utility)? Εδώ και πάρα πολλούς μήνες χρησιμοποιώ τον Atiman Uninstaller και δεν τον αλλάζω απλά ρωτάω την γνώμη του γιατρού!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.