Jump to content



Ποιο notebook?


JiMk

Recommended Posts

Θα ήθελα να μου προτείνετε ένα notebook μεεεεεεε.......

P4 2.6 και πάνω

512RAM

60GB hdd και πάνω.

αυτά ως βάση, θα ήθελα να μου προτείνεται κάτι με τα παραπάνω χαρακτηριστικά σε τιμή μέχρι 2.000. Και τέλος αν γνωρίζει κάποιος, αν αγοραστεί ένα φορητό μηχανάκι Compaq,HP από USA, τι γίνετε με την εγγύηση?

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Παιδια για Acer χλωμό.... θέλω κάτι κομψό κλπ διότι είναι για τον Πατέρα μου, όσο για την εγγύηση ρωτήσαμε για HP και η απάντηση ήταν πως φορητό απο Αμερική δεν αναγνωρίζεται από την Ελληνική αντιπροσωπία.

Υ.Γ Oι centrino τι ακριβως είναι?

Link to comment
Share on other sites

centrino είναι πλατφόρμα της intel και αποτελείται απο τον επεξεργαστή Pentium M, το chipset 855 και το Wi-fi της Intel. Aν ένα απο τα παραπάνω λείπει ή έχει αντικατσταθεί πχ η κάρτα ασύρματης δικτύωσης της Intel με μια της Netgear το φορητό δεν είναι centrino

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από JiMk [07-04-2004 17:12]

... θέλω κάτι κομψό κλπ διότι είναι για τον Πατέρα μου...

Οχι βρε! Τι να τον κανει τον 2.6 ο πατερας σου; Folding; Με συγχωρεις αλλα αν ο πατερας σου εχει τις μεσες απαιτησεις ενος απλου ανθρωπου, ειμαι σιγουρος οτι θα ενθουσιαστει περισσοτερο με τις ~6 ωρες αυτονομιας ενος Pentium-M απ' οτι ενας Pentium4-M, ενα γιγα πιο "μεγαλος" και κατα 4 ωρες λιγοτερο αυτονομος.

Το οτι ο Ρ4-Μ στα 2.6 θα ανοιγει 0.000034" πιο γρηγορα το MS Word στον φορητο, απ' οτι ο Ρ-Μ (Centrino laptop), ΔΕΝ θεωρειται προτερημα :p

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.