Jump to content



wow installation problem


amorfis

Recommended Posts

χαιρεται. χθες πηρα το πακετο του παιχνιδιου με το burning crusade μαζι. το ινσταλ ομως δεν εγινε στα programm files αλλα στο c-users-public-games & c-users-public-public documents εβαλε ενα φακελο blizzard entertainment. το θεμα ειναι οτι ολο το βραδυ εκανε updates. παω να βαλω το crusade και τωρα λεει να εγκαταστησω πρωτα το παιχνιδι.. παρολα αυτα το αλλο ανοιγει.. τι στο διαολο θα βγαλω τα 7 να βαλω xp...

Link to comment
Share on other sites

Από όσο γνωρίζω το WoW δεν χρειάζεται Installation αποκλειστικά.

Εννοώ πως μπορείς να μεταφέρεις τον Installation folder όπου εσύ θες και να παίζει κανονικά.

Δοκίμασε να μεταφέρεις το φάκελο εγκατάστασης του WoW σου στον φάκελο που "ψάχνει" το Burning Crusade.

Ελπίζω να πιάσει...

Link to comment
Share on other sites

το εβαλα στο programm files και σε φακελο world of warcraft και σαν blizzard entert.... αλλα πηρα τα 3... τεσπα τα εσβησα ολα και το κανω ολο παλι αλλου να δουμε.. εαν οχι σας το χαριζω.. ελεος..

Link to comment
Share on other sites

Όσον αφορά το που έγινε install το παιχνίδι στα 7, έχει να κάνει με το ότι κάποια παιχνίδια διαλέγουν το φάκελο που ανέφερες, γιατί απλά εκεί ο χρήστης σου μπορεί να κάνει install τα διάφορα updates χωρίς να σου πετάει στην οθόνη το γνωστό μήνυμα των 7 για allow (και ας είναι administrator ο χρήστης, υπάρχουν φάκελοι, που ρωτάνε τα 7, για να υπάρχει περισσότερο security)...

Τώρα όσον αφορά το wow και γενικά τα online παιχνίδια, πρέπει όλοι οι χρήστες τους να έχουν την ίδια έκδοση (γι' αυτό το τεράστιο update). Έτσι όταν έγιναν τα update, έχεις κατεβάσει ολόκληρο το παιχνίδι (όλα τα δεδομένα... Ακόμα και αυτά που χρείαζονται και για τα επόμενα expansion του) άρα δεν χρειάζετε να βάλεις και το επόμενο expansion από το CD. Tο κουτί του Burning το θές απλά για το KEY που σου δίνει. Λογικά θα έχεις φτίαξει έναν λογαριασμό στο Battle.net εκεί κάπου δείχνει τα παιχνίδια που έχεις και έχει και επιλογή να προσθέσεις νέα. Εκεί θα καταχωρήσεις το KEY από το Burning (πρόσεχε μην κάνεις αγορά) και αμέσως θα έχεις πρόσβαση και στα χαρακτηριστηκά που προσθέτει το Burning, χωρίς να γίνει κάτι άλλο εγκατάσταση. Το ίδιο θα κάνεις και αν αργότερα πάρεις το Litch King, απλά θα χρησιμοποιήσεις το KEY που θα έχει πάνω το κουτί, στο Battlenet, και θα ενεργοποιηθεί και αυτό. Ελπίζω να βοήθησα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.