Jump to content



Πάγωμα - Freeze σε 8920G


gambitgr

Recommended Posts

Λοίπον θα μπώ στο ψητό αμέσως, μου συμβαίνει κάτι κουλό με το laptop μου. Έχω ένα ACER 8920G με C2D 2.0GHz - 18,4 HD Monitor, 250GB Σκληρό (είχε) και 3 GB Ram (είχε). Το αναβάθμισα με ένα WD 320 - 7200 RPM και 2 x 2GB DDR2-667 Kingston Ram. Κοιτάξτε τώρα τι μου συμβαίνει. Όσο το λάπτοπ είναι στο ρεύμα όταν κάνω απλές δουλειές Surf, Word processing κτλ το μηχάνημα παγώνει και θέλει hard reboot. Όταν παίζω Warcraft όμως το μηχάνημα δουλεύει μια χαρά και πολύ σπάνια να κολήσει. Όταν τώρα το μηχάνημα είναι στη μπαταρία δουλεύει κανονικά ότι και να κάνω (αν και κόλησε 1 φορά από όσο το έχω τεστάρει). Όταν το είχα πρωτοπάρει με Windows Vista απλά πότε πότε πάγωνε στο Shutdown η στην επανεκίνηση όποτε υπέθεσα ότι θα ήτανε ACPI προβλήματα. Αργότερα έβαλα Windows 7 x64 Professional όπου πάλι δούλευε ψιλοσταθερά. Τον τελευταίο καιρό η κατάσταση έφτασε το απροχώρητο Freeze με το παραμικρό κτλ κτλ (όσο είναι στο ρεύμα για την μπαταρία ισχύει το ίδιο). Έχω κάνει όλους τους πιθανούς συδυασμούς. Ξανάλλαξα σκληρό , Έβαλα τις αυθεντικές τις Ram ξήλωσα ακόμα και την Ασύρματη κάρτα δυκτίου. Δυστήχως δεν έχω άλλη κάρτα γραφικών να δοκιμάσω αλλά ελπίζω οτι θα πάρω στα χέρια μου μια σύντομα. Για την ώρα προσπαθώ να ξαναβάλω Windows Vista x32 Home Premium χρησιμοποιόντας την MSDN Έκδοση. Όσο το είχα στο ρεύμα δεν έφτανε ούτε μεχρι το σημείο που σου ζητάει ποια version vista χρησιμοποιείς ενώ με το που έβγαλα το ρεύμα είμαι κοντά στην Welcome Screen των Windows. Αμάν αυτή η ACER. Κάποιος έχει να προτείνει κάτι (εκτός από το να πάρω καινούργιο φυσικά).

Υποπτεύομαι κάρτα γραφικών (που ελπίζω να δοκιμάσω σύντομα) ή ένας φίλος είπε κάτι για γείωση. Υπάρχει περίπτωση;

ΥΓ. Μόλις έγινε η εγκατάσταση των Windows χωρίς κανένα πρόβλημα. Γκααντ!!!!

Link to comment
Share on other sites

το λαπτοπ το έχεις φυσήξη καθόλου μήπος ειναι πρόβλημα θερμοκρασίας?

εγώ έχω το 9302 aspire το εκανα φίλο και φτερό και ακομα ειναι σταθεροτατο μετα απο 5-6 format . εγώ το προβλιμα το εντοπισα στα utilitis tis acer τα διαφορα προγραματάκια που εγκαθιστουν μαζι με τα windows μόλις τα εβαζα ολο προβλήματα το κολιμα πήγεναι σορος και κατελιξα να κανω εγκατάσταση μονο τα windows και τιποτα αλο απο την acer και δουλευει μια χαρά

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.