Jump to content

gambitgr

Members
  • Posts

    32
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by gambitgr

  1. Καλησπέρα. Έχω στον Η/Υ μου 2 x 750ti με 2GB Η κάθε μια και θα μου δώσουν μια 1030 με 3Gb Οι κάρτες δεν έχουνε κάποιο sli connection. Αυτό σημαίνει ότι δεν γίνονται SLI η γίνεται κατευθείαν από τη μητρική; Μπορώ να χρησιμοποιήσω τη 1030 σε συνδυασμό με την 750 san physx? Ποιο είναι το καλύτερο αποτέλεσμα. Πως θα μετρήσω αποτελέσματα για να δούμε ποιος τελικά είναι ο καλύτερος συνδυασμός και τι θα ρυθμίσεις θα πρέπει να πειράξω?
  2. gambitgr

    Διαγωνισμός - 13 Χρόνια TheLab.gr

    Είτε Λάμπεις Μπάμπη μου είτε Μπάμπης Λάμπη μου το αποτέλεσμα το ίδιο. Χρόνια πολλά με πολλά Reviews & καινοτομίες.
  3. Πως μπορώ να καταλάβω αν ακουμπάει το block σωστά? Μη ξεχνάτε ότι οι AMD έχουν μόνο 2 σημεία που κρατάνε τη ψύκτρα (πάνω και κάτω) και όχι 4. Υποθέτω ότι τα λαστιχάκια που αναφέρει ο pnick είναι για τους Intel που κουμπώνει σε 4 σημεία. Το μόνο παράξενο που παρατήρησα στην ψύκτρα όταν την άνοιξα ήταν ότι η βίδα με το Δ που κρατάει το block Πάνω στην βάση ήτανε σπανιαρισμένη και την έσφιξα με πένσα γιατί με το χέρι δεν βίδωνε για κανένα λόγο. Το κουτί μου έιναι ένα Corsair C70 (military). Το τελευταίο δίωρο έπαιζα BF3 με το HWmonitor ανοιχτό και δούλευε κάπου στους 65-69 σταθερά. Πάντως δεν μου κολάει για κανέναν λόγο. Παρεμπιπτόντως ευχαριστώ για την άμεση απόκρισή σας.
  4. Καλησπέρα σε όλο το community. Αποφάσισα ασχοληθώ με AMD Gaming build και έφτιαξα ένα PCaki με τα παρακάτω χαρακτηριστικά. AMD FX-9370 Sabertooth 990FX R2.0 Corsair 2x4GB (Εδώ έχω 2 επιλογές διαθέσιμες τις Vengeance Pro 2400 C11 και τις Vengeance 1600 C9) Corsair H80i (hydro) και το Corsair το RM1000 και Σκληρό ένα wd black 1tb. Και μια Asus r9 200 με 3GB Το πρόβλημα μου είναι οι ρυθμίσεις της mobo για το cpu και τις ram και οι υψηλές θερμοκρασίες. Αυτή τη στιγμή που γράφω τρέχω εδώ και κάνα μισάωρο το Prime95 η θερμοκρασία είναι στους 80-81c αλλά το pc φαίνεται να μη νιώθει δουλεύει φυσιολογικά. Αν ανεβάσω τις στροφές στην H80i σε performance mode η θερμοκρασία δεν πέφτει. Επίσης ο CPU σε idle mode δουλεύει κάπου στους 42-45c δες είναι μεγάλη η θερμοκρασία για υδρόψυξη? Σε αυτή τη περίπτωση αν πάλι βάλω την H80i σε silent mode η θερμοκρασία πάλι μένει σταθερή (δεν ανεβαίνει) Πάντως νομίζω ότι κάτι δεν δουλεύει σωστά όσο έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις-θερμοκρασίες. Δεν έχω πρόβλημα να τον κάνω Undercloack λιγάκι αρκεί να ρίξω την θερμοκρασία. Α επίσης δεν αντέχω την φασαρία από την H80i τουλάχιστον όταν δεν παίζω παιχνιδάκια. Σε silent Mode είμαι ευχαριστημένος. Any advice?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.