z3et Αύγουστος 30, 2013 #1421 Αύγουστος 30, 2013 Τσαμπε το Swiftkey [ame=http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Dmobile-apps&field-keywords=Swiftkey]εδω[/ame]. Αλλα τρωμε Χ Ελλαδα. Παιζει τροπος ή το ξεχναμε?ΥΓ: Το κλασικο να αλλαξω χωρα μου φαινεται πολυ απλο και δεν το δοκιμασα καν.
jpavly Αύγουστος 30, 2013 #1422 Αύγουστος 30, 2013 YDinopoulos έγραψε: Δωρεάν πρόγραμμα αντι του Tapatalk... https://play.google.com/store/apps/details?id=dk.rift.android.convoSent from my Galaxy S4, using Tapatalk...1) Δεν λειτουργεί αν δεν κάνεις login2) Μετά το login, δεν δείχνει stickies.3) Γενικά δεν λειτουργεί σωστά.
nikchris Αύγουστος 30, 2013 #1424 Αύγουστος 30, 2013 z3et έγραψε: Τσαμπε το Swiftkey εδω. Αλλα τρωμε Χ Ελλαδα. Παιζει τροπος ή το ξεχναμε?ΥΓ: Το κλασικο να αλλαξω χωρα μου φαινεται πολυ απλο και δεν το δοκιμασα καν.Δουλευει μια χαρα το Amazon App Store και στην Ελλαδα, μπες απο amazon.com και οχι ukΟδηγιες εγκαταστασης του app store εδωΕκτος απο swiftkey, σημερα εχει World Of Goo, Sprinkle, Shazam Encore, Cute the Rope, Paper Camera και κατι αλλες.Τα κατεβασα ολα.ΤΡΕΧΤΕ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Myralis Αύγουστος 30, 2013 #1425 Αύγουστος 30, 2013 Να ρωτήσω κάτι, αγοράζεις ένα app, μετά μπορείς να το βάλεις σε πάνω από 2 συσκευες τσάμπα η πρέπει να το πληρώσεις πάλι για άλλη συσκευη?
astrolabos Αύγουστος 30, 2013 #1427 Αύγουστος 30, 2013 Το αγοράζεις για όσες συσκευές χρησιμοποιείς με το λογαριασμό σου
minast Αύγουστος 30, 2013 #1428 Αύγουστος 30, 2013 nikchris έγραψε: Δουλευει μια χαρα το Amazon App Store και στην Ελλαδα, μπες απο amazon.com και οχι ukΟδηγιες εγκαταστασης του app store εδωΕκτος απο swiftkey, σημερα εχει World Of Goo, Sprinkle, Shazam Encore, Cute the Rope, Paper Camera και κατι αλλες.Τα κατεβασα ολα.ΤΡΕΧΤΕ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΚάθε μέρα το κοιτάζω το ρημάδι, σήμερα δεν πρόλαβα και παρά λίγο να τα χάσω. Ευχαριστώ!
YDinopoulos Σεπτέμβριος 4, 2013 #1430 Σεπτέμβριος 4, 2013 Hidden Android Secret Codes For Samsung, HTC, Motorola, Sony, LG And Other Devices | Redmond Pie
Tomahawk Σεπτέμβριος 11, 2013 #1431 Σεπτέμβριος 11, 2013 Υπάρχει κάποιο app για συγχρονισμό αρχείων με wifi με το pc;
doctor kTm Σεπτέμβριος 11, 2013 #1432 Σεπτέμβριος 11, 2013 Ναι, το Airdroid. Είναι το καλύτερο για αυτή τη δουλειά.Sent from my skz_tenderloin using Tapatalk 4
NooDle Σεπτέμβριος 13, 2013 #1433 Σεπτέμβριος 13, 2013 κανενα προγραμματακι για κλησεις και μηνυμα εχουμε ρε σεις να μην μας παίρνει κανεις χαμπαρι..
sobi Σεπτέμβριος 13, 2013 #1434 Σεπτέμβριος 13, 2013 NooDle έγραψε: κανενα προγραμματακι για κλησεις και μηνυμα εχουμε ρε σεις να μην μας παίρνει κανεις χαμπαρι.. τι εννοεις ?
NooDle Σεπτέμβριος 13, 2013 #1435 Σεπτέμβριος 13, 2013 hehe το έγραψα δύσκολη ώρα το ποστ πχ κάθομαι στο τραπέζι με (παρεα) είναι κλειδωμένη η συσκευη και με παίρνουν τήλεφωνο. Γινεται να μην δείχνει τίποτα? και να δω τις ειδοποιήσεις αργότερα μονος μου για να μην μας έρθει κανα τούβλο στο κεφάλι?
sobi Σεπτέμβριος 13, 2013 #1436 Σεπτέμβριος 13, 2013 (edited) NooDle έγραψε: hehe το έγραψα δύσκολη ώρα το ποστ πχ κάθομαι στο τραπέζι με (παρεα) είναι κλειδωμένη η συσκευη και με παίρνουν τήλεφωνο. Γινεται να μην δείχνει τίποτα? και να δω τις ειδοποιήσεις αργότερα μονος μου για να μην μας έρθει κανα τούβλο στο κεφάλι? απο τα συμφραζωμενα καταλαβαινω οτι θες μια εφαρμογη για γκομενοδουλιες! no offense δοκιμασε το hide it pro το οποιο εχει διαφορα plug in ειτε για μηνυματα ειτε για κλησεις , φωτο και οτι αλλο θες... το μονο που θα σκαει σαν ειδοποιηση ειναι οτι εχεις προβλημα με τον ηχο και πολυ πιθανον ο/η φιλη σου που θα εχει μηλο να σε κραζει για την προβληματικη συσκευη android που εχεις αγορασει Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 13, 2013 από sobi
nikchris Σεπτέμβριος 13, 2013 #1437 Σεπτέμβριος 13, 2013 NooDle έγραψε: hehe το έγραψα δύσκολη ώρα το ποστ πχ κάθομαι στο τραπέζι με (παρεα) είναι κλειδωμένη η συσκευη και με παίρνουν τήλεφωνο. Γινεται να μην δείχνει τίποτα? και να δω τις ειδοποιήσεις αργότερα μονος μου για να μην μας έρθει κανα τούβλο στο κεφάλι? Ναι, και εγω για να μην βλεπουν οι φιλοι μου τις κλησεις θα το ηθελα Πρεπει να πεφτει πολυ παντοφλα ε;
NooDle Σεπτέμβριος 13, 2013 #1438 Σεπτέμβριος 13, 2013 ποτε θα βγει εφαρμογη που θα κλείνουμε της κυρίας το στόμα? Να την βάζουμε στο mute ρε παιδί μου να φανταστώ [MENTION=22530]sobi[/MENTION] για να λέει pro είναι με φράγκα ε? Ευχαριστώ πάντως
sobi Σεπτέμβριος 13, 2013 #1439 Σεπτέμβριος 13, 2013 οχι free ειναι ..η GOOGLE δεν χρεωνει τους αγαπουληδες χεχεχεχε
GoMaR Σεπτέμβριος 13, 2013 #1440 Σεπτέμβριος 13, 2013 ε ναι ρε παιδια..τετοια προγραμματα ειναι απαραιτητα.τις προαλλες 1 το βραδυ , το 5,5 ιντσες(που να το κρυψεις ολο αυτο) κινητο μου φωτισε ολο το αμαξι απο τη φωτογραφια μιας "φιλης" μου που με παιρνε τηλεφωνο..ευτυχως δεν επεσε παντοφλα
Recommended Posts