tommybertsen Φεβρουάριος 4, 2022 #2721 Φεβρουάριος 4, 2022 10 λεπτά πριν, το μέλος nikonick έγραψε: ******** σε ολους, ευχαριστοω για τις απαντησεις τα βρω την εφαρμογη... ο κινητο ειναι ενα alcatel 1s με android 11... μου το κανανε δωρο τα περασμενα χριστουγεννα αλλα το εχω ακομι στο κουτι... εχω μαθει με το lumia 650 εδω και τρια χρονια οποτε το android το βρισκω λιγο πολυπλοκο αλλα και με πολλες εφαρμογες που για εμενα ειναι εντελως αχρειαστεs... Γκούγκλαρέ το, βρήκα κάτι αλλά δεν ξέρω αν λειτουργεί γιατί δεν έχω το κινητό να δοκιμάσω. Πρέπει να βεβαιωθείς ότι το "Camera2 api" είναι ενεργοποιημένο στο κινητό. Θα πρότεινα την εφαρμογή " Gcamator" που τα βρίσκει μόνο του, αλλά δεν έχει στην λίστα την Alcatel, άρα μάλλον πρέπει να δοκιμάσεις χειροκίνητα!
nikonick Φεβρουάριος 4, 2022 #2722 Φεβρουάριος 4, 2022 φιλε rommy bertsen καταλαβα και ευχαριστω εδω ειμαστε... [GCam] Google Camera for Alcatel 1S (2021) | GCam 8.1 LATEST (cyanogenmods.org) πρωτα θα πρεπει να κανω αναβαθμιση το android 11... για να ειμαι ειλικρινης το lumia βγαζει καλες φοτωγραφιες με τις σωστες ρυθμίσεις !
tommybertsen Φεβρουάριος 4, 2022 #2723 Φεβρουάριος 4, 2022 Lumia? Τα Windows Phone είναι νεκρά, χωρίς καμμία ενημέρωση ασφαλείας, είναι κρίμα να τα χρησιμοποιείς για οτιδήποτε άλλο πλην κάμερας, music player, στην καλύτερη. Στο παραπάνω Link προτείνει την τελευταία stable και όχι την 8.1 πάντως.
nikonick Φεβρουάριος 6, 2022 #2724 Φεβρουάριος 6, 2022 ******** σε ολους, ναι, εχω βαλει εδω και καιρο τα windows 10 οποτε προς το παρων ολα καλα συγουρα εχει ''επικρατησει'' το android αν και προσωπικα νομιζω τα κινητα με windows ειναι πολυ πιο σταθερα απο τα κινητα με android... οτι και να συμβαινει παντως εγω ειμαι ευχαριστημενος με το lumia...
ThorLite Ιούλιος 26, 2022 #2725 Ιούλιος 26, 2022 Παίζει κάποιος Rise of Kingdoms? Πατήστε υπεύθυνα τέρμα addiction.
SWBiiLive Μάϊος 15, 2024 #2726 Μάϊος 15, 2024 Σε κάθε android smartphone που έχω πάντα βάζω εναν και μόνο ενα app 1α και μετα κανω οτιδηποτε NetGuard NetGuard - no-root firewall - Apps on Google Play PLAY.GOOGLE.COM A simple way to block access to the internet per application τι κάνει? δημιουργεί μια εσωτερική VPN που λειτουργεί ως APPLICATION FIREWALL ως προς του τι πακέτα δικτύου εκπέμπει το κινητό με αποτέλεσμα να σου δίνει την δυνατότητα να μπλοκάρεις εύκολα που συνδέεται αλλά και τι πληροφορίες στέλνει το κινητό μας! Δεν ειναι πραγματικό firewall αλλά σταματάει το "κακό" εν την γέννεση του με όλα αυτα ta bloatwares που ειναι πολλές φορές εφοδιασμένα τα κινητά απο την αγορά τους κιολας με έχει σωσει πολλές φορές! το λινκ που εβαλα ειναι στο playstore αλλα αν θελει κάποιος να το κάνει compile o πηγαιος κωδικας ειναι εδω αλλά και τα debug releases ειναι εδω GitHub - M66B/NetGuard: A simple way to block access to the internet per app GITHUB.COM A simple way to block access to the internet per app - M66B/NetGuard υ.γ. αν βαλετε και HOST files για τα malware/ad domains μετατρέπεται η εφαρμογη σε AD blocker!!! αν θελετε να μαθετε περισσοτερα διαβαστε το FAQ στο link με τον πηγαιο κωδικα
akilleas Φεβρουάριος 26, 2025 #2728 Φεβρουάριος 26, 2025 Και σε μένα είχε εμφανιστεί πριν λίγες ημέρες αλλά το έβγαλα αμέσως, με ενδοιασμούς βέβαια, αλλά τελικά έπραξα σωστά από ότι φαίνεται! 1
Recommended Posts