Jump to content



Seagate 120GB Sata


kostas578

Recommended Posts

Χθες ο παλιος σκληρος, ενα IBM Deathstar 40Gb παρεδωσε πνευμα , οποτε ειμαι στην αναξητηση νεου σκληρου.Παω μαλλον για Seagate 120 Gb Sata, μιας και απο οτι διαβαζω ειναι αρκετα γρηγοροι και αθορυβοι.Το συγκεκριμενο δισκο τον βρηκα στον Ματσουκα http://www.matsoukasbros.com/timesgrnew.asp 93euro τελικη.Το μονο που με προβληματιζει ειναι πως το Μοντελο ειναι ST3120023AS , ενω στο site της Seagate υπαρχουν μονο τα μοντελα ST3120022AS και ST3120026AS ,ο αριθμος αναμεσα στο ST3 και AS ειναι η χωρητικοτητα σε MB.Βεβαια παιζει να ειναι και τυπογραφικο λαθος.Θα ηθελα να ρωτησω να εχετε ακουσει πουθενα για ST3120023AS και αν υπαρχουν πρακτικες διαφορες μεταξυ 22AS και 26AS, εκτος βεβαια απο την διαφορα των 4MB.Tελος ποσα χρονια εχουν εγγυηση οι Seagate?Ευχαριστω.

Link to comment
Share on other sites

To 23αρι ειναι απο οτι θυμαμαι το παλιο μοντελο.Αυτο που γενικα υπαρχει στην αγορα και ειναι το πιο φρεσκο ειναι το 26αρι οπως μαλλον θα ειδες και στο site της seagate http://www.seagate.com/cda/products/discsales/index/1,,,00.html . Βεβαια δεν χανεις και να ρωτησεις επακριβως τον ματσουκα.Πρακτικες διαφορες μαλλον στον θορυβο υπαρχουν απο οσο ξερω και ελαχιστες στις επιδοσεις.Η εγγυηση τους ειναι 3 χρονια.Ενναλακτικα για seagate μπορεις να δεις και στον Unique , αρριανου 13 πισω απο την ροτοντα , απο εκει εχω παρει τον δικο μου.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.