Jump to content



Macbook Aluminium unibody 13''


geoal

Recommended Posts

Οπως λεει και ο τιτλος πωλειτε Macbook Aluminium unibody 13'' με αποδειξη αγορας το καλοκαιρι του 2009. Το macbook ειναι ελαχιστα μεταχειρισμενο σε κατασταση καινουριου πραγματικα η μπαταρια εχει κανει 74 κυκλους φορτισης μονο. Εμφανισιακά ειναι ιδιο με το νεο Macbook pro, απο τεχνικα χαρακτηριστικα εχει επεξεργαστης core2duo 2,4Ghz,4Gb RAM DDR3,320Gb 7200rpm HDD και καρτα γραφικων 9400m. Εχει επεκταση εγγυησης μεχρι το καλοκαιρι του 2012, υπαρχνουν τα κουτια του και τα παρελκομενα του σε αψογη κατασταση. Πωλειτε στην τιμή των 850 ευρώ.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα.

Ενδιαφερομαι αλλα μπορω να δωσω μεχρι 800ευρω.

Αν σε ενδιαφερει η προσφορα μου το αγοραζω αμεσα.

Ευχαριστω.

edit: ξερεις μηπως μεχρι ποσα giga ram παιρνει;

απο οτι ειδα στο site της apple, μεχρι 4gb παιρνει.

Ακυρωνω το ενδιαφερον.

Καλοπουλα το!!

Link to comment
Share on other sites

το site αναφερει μεχρι 6Gb αλλα νομιζω οτι θα δει και τα 8Gb αν του βαλεις. Οσον αφορα την προσφορα σου θα το σκεφτω μερικες μερες ωσπου να κλεισει και μια δημοπρασια που εχω ανοιξει ωστε μην δημιουργηθει προβλημα οταν καποιος κανει προσφορα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.