Jump to content

andreas19

Premium Members
  • Posts

    722
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About andreas19

  • Γενέθλια 25/04/1991

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Αθήνα, Ιλιον
  • Ενδιαφέροντα
    Γυμναστική/Τεχνολογία
  • Επάγγελμα
    Πωλητής/Φοιτητής

andreas19's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Καλησπέρα παιδιά, από τον τίτλο και μόνο καταλάβατε ότι έχω ένα θεματάκι με τον θόρυβο. Χρειάζομαι λοιπόν αθόρυβο sfx τροφοδοτικό (το aerocool qs101 που εχω δέχεται μόνο τέτοια). ένα τέτοιο είναι οκ; https://www.skroutz.gr/s/331904/Silverstone-SFX-series-450W.html Τα 18db να είναι σωστά γραμμένα ή είναι τυπογραφικό λάθος και ήθελαν να γράψουν κανένα 38άρι; πολυ λίγα μου φαίνονται. Το υπόλοιπο σύστημα intel G3258 16gb ram 250gb evo 250 ssd Asrock B85M Pro 4 και θα μπεί μια 750 ti low profile (την έχω δουλεψει ακόμα και με 240w τροφοδοτικό) Ευχαριστώ
  2. andreas19

    10 κωδικοί για το Watch dogs απο το κατάστημα Msystems

    Καλες γιο
  3. Καλησπερα. Φιλου καηκε η nvidia gtx275. Εχει για μητρικη την 970 extreme 3. Θελει λοιπον να παρει μια καινουρια , οσο το δυνατον οικονομικοτερη που να ειναι ιδιων δυνατοτητων -τουλαχιστον- και ισως καλυτερη απο εκεινη που ειχε. Τροφοδοτικο εχει ενα 860w power and cooling. budget μαξ 150ευρω (αλλα αν βρουμε κατι καλυτερο απο την 275 gtx και με 100ευρω, την τσιμπαμε) Ευχαριστωω.
  4. andreas19

    Προσθήκη ram

    Καλύτερα να επικοινωνήσεις επιτόπου με την Samsung να σου πουν τι διαδικασία να ακολουθήσεις.
  5. andreas19

    Προσθήκη ram

    Διαφορες ουσιαστικες δεν προκειται να δεις με οποιαδηποτε μνημη 1366mhz, και ανω, και αν βαλεις. Οι μνημες δεν εχουν απλα ακριβυνει, διπλασια τιμη εχουν. Το λαπτοπ ειναι αγορασμενο απο Πλαισιο; Εαν ναι, τοτε εχεις σιγουρα εγγυηση. Και εκεινοι απλα τις βγαζουν απο το κουτι τους και τις τοποθετουν πανω στο μηχανημα, δεν ειναι αρχικο setup δηλαδη του λαπτοπ. Αν ειναι αγορασμενο απο καμια Γερμανια απο clevo, ρωτησε επιτοπου την samsung.
  6. andreas19

    Lenovo vs Lenovo

    Τόσο δυνατή δεν είναι. Τσεκαρε την και από το site που παρέθεσα.
  7. andreas19

    Lenovo vs Lenovo

    Για να κανεις συγκριση τις καρτες γραφικων, notebookcheck.net 710m: NVIDIA GeForce 710M - NotebookCheck.net Tech 8570m: AMD Radeon HD 8570M - NotebookCheck.net Tech Κατα 5% καλυτερη ειναι η 8570m.
  8. Χαριζονται τα ηχεια: ALTEC LANSING 220 Speakers - Newegg.com Πληρως λειτουργικα, σε καλη κατασταση. Το μονο προβλημα ειναι οτι τα πλαστικα απο τις βασεις εχουν σπασει και θελουν καπως κολλημα για να σταθουν (*ή με πατεντα). Οι βασεις υπαρχουν. Παραλαβη απο Ιλιον. Σε πμ οποιο παιδι ενδιαφερεται γιατι δεν μπαινω στην συγκεκριμενη στηλη του φορουμ.
  9. Το σκανερ δοθηκε. Η τιμονιερα παραμενει.
  10. Χαριζεται σκανερ canon lide 20. Ειναι αγνωστο αν δουλευει, δεν εχει χρησιμοποιηθει ποτε αλλα δεν εχω καθολου καλωδια για να το τσεκαρω. Χαριζεται τιμονιερα. Αυτη εδω ακριβως: http://www.ingame.de/files/2010/12/Playstation-3-Wheel-00.jpg αλλα δεν υπαρχουν τα πεταλια. Λογικα δουλευει μια χαρα. Την αναγνωριζει κανονικα παντως το pc. Περιοχη Αθηνα, Ιλιον. Οποιος ενδιαφερεται ας στειλει πμ γιατι δεν μπαινω συχνα στο συγκεκριμενο section.
  11. andreas19

    Κοροϊδια απο μελος του forum(ZODIAC)..

    Δεν το ειχα προσεξει καν. Καλα, ακομα τα ιδια κανει αυτος; Εμενα περυσι τον Μαρτιο μου τα εφαγε. Στανταρ καποιος θα τον.. φαει αυτον. Αφου δεν υπαρχει δικαιοσυνη σε αυτην την χωρα, καποιος θα παρει την δικαιοσυνη στα χερια του.
  12. andreas19

    Κοροϊδια απο μελος του forum(ZODIAC)..

    http://www.thelab.gr/off-topic/agora-apati-apo-melos-46379-7.html Διαβασε απο εκει και περα.
  13. andreas19

    Κοροϊδια απο μελος του forum(ZODIAC)..

    Σωστος. Αργυρουπολη ειναι. Συγχυστηκα παλι και δεν ξερω τι γραφω. Εμενα 350ευρωπουλα. (end of off topic)
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.