Jump to content



Θέλω να κάνω μια εισαγωγή στα Linux !!!!


gbdanis

Recommended Posts

Θέλω να κάνω μια εισαγωγή στα Linux.

Τι προτείνετε ??

(άσχετος με Linux)

έχω 80αρι δίσκο 35,54.. Windows xp prof

και θα τα βάλω στο υπόλοιπο , θα πάθουν τίποτα τα Windows xp???

Αν θέλω να τα σβήσω , πώς ???

Link to comment
Share on other sites

τιποτα δε θα παθουν μωρε τα xp... ειδικα αν πεισεις το bootloader του linux να εγκατασταθει σε δισκετα.... συμβουλη παντως, κρατα ενα κομματι σε fat32 ωστε να εχεις προσβαση κι απο τα δυο λειτουργικα για να μην ψαχνεις που εχεις αποθηκευσει τι... κι αν αποφασισεις να το βγαλεις θα κανειςενα restore boot loader κι ολα μελι γαλα (απλα διαγραφεις το part του λινουξ μεσα απο τα xp).

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Για να μην μπλέ3εις με partions,ΜΒΡ κλπ κατέβασε και εγκατέστησε το vmware 4 workstation. Crack/Serial θα βρείς εύκολα. Οταν τρέχεις το vmware τρέχει ένα virtual pc ston υπολογιστη σου και μπορείς να εγκαταστήσεις μέσω αυτού ότι λειτουργικο σύστυμα θέλεις. Και αμα δεν σου αρέσει απλά σβήνεις το αρχείο που δημιουργει το vmware .....ουτε μπλέκεις με partions ουτε τιποτα...+ οτι μπορει να έχεις δικτυακη επικοινωνια μεταξυ virtual pc kai κανονικου....

επίσης θα έχεις και τα 2 λειτουργικα να τρεχουν παράλληλα...

+ το virtual pc μπορει να έχει προσβαση στο internet, και να χρησιμοποιει πλήρως όλο το hardware που διαθέτεις παράλληλα με τα win..

apo linux se ntfs μπορείς να γράψεις και να διαβάσεις αρχεια και το ανάποδο.

Για αρχή θα σου πρότεινα redhat linux η Suse

Bye!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.