yannismak Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2011 Το μηχάνημα έχει περάσει πολλά...πάρα πολλά τσεκ στο linx και intelburn, όλα επιτυχώς. Σήμερα είπα να βάλω το prime που όλοι λένε για να ολοκληρώσω και ψυχολογικά τη σταθεροποίηση του OC. Δυστηχώς στη 1 ώρα και 27 λεπτά εμφάνισε ο ένας worker error και σταμάτησε. Θα ήθελα τα φώτα σας γιατί όλα τα υπόλοιπα τεστ,benchmarks,games που έχω τρέξει με τις ώρες λειτουργούν άψογα. Θα πρέπει να αναφέρω ότι μέχρι τώρα επίσης 2-3 φορές, σε διαφορετικούς χρόνους, όταν πήγα να ανοίξω το PC, άνοιγε,δεν πέρναγε το POST και έκανε rollback το bios τα ρολόγια σε εργοστασιακές ρυθμίσεις. Αυτό μου το έκανε και με μεγαλύτερο vcore που είχα μία μέρα. Παραθέτω όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με εικόνες προκειμένου να σχηματίσετε πλήρη άποψη για την κατάσταση. Είμαι καινούργιος στο OC για αυτό και ζητάω βοήθεια Συγνώμη για το βαρύ από εικόνες post αλλά είναι ο μόνο τρόπος για να δώσω τόσες λεπτομέρειες! Σημείωση το Cpu-z όπως και όλα τα άλλα monitor tools μου δείχνουν λάθος το vcore όπως θα δείτε και μόνοι σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Φεβρουάριος 2, 2011 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2011 Δόσε λίγο ακόμα τάση...μάλλον το bios σου δείχνει λάθος...βασικά αυτό που δείχνεις ειναι τι θα ήθελε να είναι...κοιτα σε αλλο μενου, που εχει τις real time τιμές...Αν δείχνει 1,325 και το cpu-z τότε θα είσαι ΟΚ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yannismak Φεβρουάριος 2, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2011 Δόσε λίγο ακόμα τάση...μάλλον το bios σου δείχνει λάθος...βασικά αυτό που δείχνεις ειναι τι θα ήθελε να είναι...κοιτα σε αλλο μενου, που εχει τις real time τιμές...Αν δείχνει 1,325 και το cpu-z τότε θα είσαι ΟΚ. Μα είναι δυνατόν να το ρυθμίζω στο bios και να μην αλλάζει η τιμή του σωστά; Τι εννοείς όταν λες ότι "βασικά αυτό που δείχνεις ειναι τι θα ήθελε να είναι"; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Φεβρουάριος 2, 2011 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2011 Εκεί εσύ έβαλες μια τιμή που θες να δώσεις. Για πολλους και διαφορους λόγους η πραγματικη τάση που το bios θα ορισει είναι διαφορετική. Σε καποιες μητρικές ειναι σχεδόν αυτή που θες, σε καποιες ειναι αρετα πιο κάτω, σε καποιες αρκετα πιο πάνω.Δώσε 1.375 στο bios και δες....Επίσης η τιμή που δείχνει το cpu-z είναι real-time (αλλάζει δηλαδή). Επειδή είσαι σε load συνήθως η ταση πέφτει (το λεγομενο v-drop). Link to comment Share on other sites More sharing options...
yannismak Φεβρουάριος 2, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2011 Εκεί εσύ έβαλες μια τιμή που θες να δώσεις. Για πολλους και διαφορους λόγους η πραγματικη τάση που το bios θα ορισει είναι διαφορετική. Σε καποιες μητρικές ειναι σχεδόν αυτή που θες, σε καποιες ειναι αρετα πιο κάτω, σε καποιες αρκετα πιο πάνω.Δώσε 1.375 στο bios και δες.... Επίσης η τιμή που δείχνει το cpu-z είναι real-time (αλλάζει δηλαδή). Επειδή είσαι σε load συνήθως η ταση πέφτει (το λεγομενο v-drop). Α μάλιστα...Δε μου τα λέει καλά το bios μου Πάω να το τεστάρω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.