Jump to content



προτάσεις μνήμης κιτ 4gb για μητρική asus amd.


jordanis

Recommended Posts

καλημέρα στην κοινότητα . τι μνήμες προτείνεται για την παρακάτω μητρική?

ASUSTeK Computer Inc. - Motherboards - ASUS M4A89TD PRO

κλίνω για corsair dominator. θα υποστεί υπερχρονισμό με ένα τετραπύρινο phenom , οπότε σε τι συχνότητα να τις διαλέξω?

ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Link to comment
Share on other sites

Κοίτα καταρχήν στο QVL (Qualified Vendors List) ποιες μνήμες υποστηρίζονται. Από εκεί και πέρα διάλεξε αυτές με μεγαλύτερη συχνότητα και μικρότερα timings. Πάντως μια μνήμη στα 1600MHz και timings 9-9-9 είναι χειρότερη από μια στα 1333 και timings 7-7-7.

Link to comment
Share on other sites

το είδα το qvl αλλά έχει τις μνήμες σαν part no. και δυσκολεύομαι να τις αντιστοιχίσω με τις λίστες των καταστημάτων. αυτό πάντως με τις συχνότητες ήταν αξιόλογη σημείωση. σε υπερχρονισμό επεξεργαστή ,μνήμες με συχνότητα 1333 θα ανταπεξέλθουν ? σε ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Μην συνδέεις το ένα με το άλλο. Υπερσυγχρονίζοντας τον επεξεργαστή δεν είναι απαραίτητο να υπερσυγχρονίσεις και τις μνήμες. Πάντως για μικρές μεταβολές της συχνότητας δεν θα έχεις πρόβλημα. Όπως και να έχει όμως αυτή την στιγμή κυκλοφορούν στην αγορά μνήμες στα 1666 με χαμηλά timings. Όσο για τα καταστήματα καλό θα είναι να τους ζητήσεις να σου δώσουν τον αριθμό σειράς.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.