Jump to content



Εκτυπωση σε συγκεκριμενο μεγεθος


Recommended Posts

Θελω να εκτυπωσω κατι jpeg σε συγκεκριμενο μεγεθος(13,6 εκ Χ 8,8 εκ και 7,8 Χ 5,2) αλλα δεν βρισκω πουθενα καμια επιλογη...με ποιο προγραμμα μπορω να το κανω?κοιταξα και τα συνοδευτικα του εκτυπωτη αλλα δεν εβγαλα ακρη.εχω εναν hp d2660 και παραθυρα 7.

Link to comment
Share on other sites

sorry, για την αργοπορία,

Χαίρομαι που βρήκες λύση μέσα από το word, ίσως θα ήθελες να την μοιραστείς σε περίπτωση που κάποιος έχει παρόμοιο πρόβλημα αργότερα;

Πάντως από το hp, έχει ως εξής, στο δικό μου μηχάνημα, αν και νομίζω ότι είναι universal κινήσεις αυτές στην hp.

Ανοίγεις το Κέντρο Λειτουργιών (Hp Solutions Center) και διαλέγεις το "Εκτύπωση φωτογραφιών" μετά σου ανοίγει ένα παράθυρο και σου έχει κάποιες επιλογές, εκεί διαλέγεις το "Simple Print". Μόλις το κάνεις κλικ, σου ανοίγει το παράθυρο για να διαλέξεις εικόνες από το σύστημα σου. Αφού διαλέξεις μία ή και περισσότερες πατάς "Add This Photos" και σε φέρνει στην καρτέλα προεπισκόπισης. Εκεί διαλέγεις "Paper Size" και αν θα είναι borderless ή όχι. Τελευταίο βήμα η εκτύπωση.

Δεν αναφέρω πως τυπώνεις και που διαλέγεις tray, αφού σε εμένα και στους περισσότερους είναι photo printers και έχουν προεπιλογή το tray των φύλλων για φωτογραφίες.

Link to comment
Share on other sites

Εγω εφτιαξα απλα ενα εγγραφο στο word και εβαλα την φωτο μεσα.με δεξι κλικ πανω στην φωτο βγαζει επιλογη για ορισμο διαστασεων και μετα βαζεις σε εκατοστα το πλατος και το μηκος της φωτο.εκτυπωση και τελος.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.