Jump to content



BaudTec PSTN/T263R1U-A1 και πρόβλημα το Conn-x τις τελευταίιες 10 περίπου ημέρες


serpico75

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Εδώ και 10 περίπου ημέρες, σε έναν φίλο, το Conn-x που έχει του κάνει συνεχώς αποσυνδέσεις.

Δήλωσε στο 121 βλάβη και του είπαν ότι η γραμμή είναι ok.

Είχε γραμμή 2Mbit και τα προβλήματα άρχισαν από τότε που έκανε αναβάθμιση σε 24Mbit (πριν 10 ημέρες περίπου που αναφέρω).

Ο Ο.Τ.Ε., με την αναβάθμιση, του έδωσε το modem/router BaudTec PSTN/T263R1U-A1. Γνωρίζετε γι' αυτό το modem; Είναι καλό ή παρουσιάζει προβλήματα;

Και μία ακόμη ερώτηση:Υπάρχουν προβλήματα τις τελευταίες ημέρες σε κάποια σημεία του Conn-x στην Αττική;

Έχουμε ελέγξει στο device manager για τον driver της ethernet και είναι ok.

Πάντως, μας κάνει εντύπωση γιατί πριν, με τη 2άρα, όλα ήταν ok, και με την αναβάθμιση αρχίσαν τα προβήματα. Όπως καταλαβαίνετε δε μπορεί να δουλέψει κανείς κάτω από τέτοιες συνθήκες.

Κάποια βοήθεια;

Ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

Λογικό ειναι να μην ειχε προβλήματα με την 2ρα . Εκτος και αν συγχρονιζει χαμηλότερα και απο τα 2mbps. .

Το ιδιο προβλημα εδω , απο 2ra σε 24 , To δήλωσα βλαβη και τους ειπα οτι η γραμμη περαν του οτι συγχρονιζει χαμηλα ( 6-7) το οποιο δεν με ενδιαφέρει και πολυ , , εχει και θορυβο - δεν ειναι σταθερη . Πχ συγχρονιζει το πρωι στα 7 με maximum attainable τα 8mbs , και το απογευμα πχ μπορει να πεσει στα 7 , 7 και κατι το maximum-attainable ενω το modem ειναι συγχρονισμενο στα 7... Οποτε λογικο ειναι να κολαει και να θελει restart το modem router για να συγχρονισει παλι χαμηλοτερα απο το max.. Αυτο εχω καταλαβει στην γραμμη μου και θα σου πω τι θα γινει αν κανουν κατι και αν με ενημερωσουν ( μου κρατησαν και το κινητο απο 121 ).

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.