Azzerki Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2011 Παιδια μου δινει ενας φιλος στην ιδια τιμη τους εξης...Intel , Vertex2Ποιον λετε να επιλεξω?Η αληθεια ειναι οτι τα 20gb + του Intel θα μου φανουν χρήσιμα αλλα απο την αλλη αν δεν κανω λαθος vertex2 ειναι καλυτερος σε επιδωσεις ειδικα στο write κλπ..Εκτος απο bench που δεν με πολυενδιαφερουν θα δω διαφορες αναμεσα στους 2 ή να παω στον intel λογω χoρου?Ξαναλεω οποιον και να παρω θα ειναι στην ιδια τιμη .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Φεβρουάριος 12, 2011 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2011 Intel για τον χωρο. Οι μεγαλυτερες επιδοσεις του vertex 2 ερχονται μονο σε συγκεκριμενες καταστασεις. Την διαφορα ουτε που προκειται να την καταλαβεις irl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoustakas Φεβρουάριος 12, 2011 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2011 Εγώ από τον Intel είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Τα νούμερα του Vertex2 δεν είναι απολύτως ακριβή αν τρέξεις Crystaldiskmark. Ψάξε καλύτερα τα διάφορα reviews που υπάρχουν και βγάλε το συμπέρασμα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Φεβρουάριος 13, 2011 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2011 Intel ασυζητητί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azzerki Φεβρουάριος 13, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2011 Παιδια να καταληξουμε καπου γιατι αυριο πρεπει να τον παρω..ΛΕω να παω στον intel λογω χωρου..Απο οτι βλεπω αν και παλιος ειναι αρκετα καλος ακομη ..Μπορει οχι σαν τον vertex αλλα καλος.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.