Jump to content



Πρόβλημα Format


Recommended Posts

ΕΧΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ:ΚΑΝΩ FORMAT ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ CD,ΕΛΕΝΞΑ ΚΑΛΟΔΙΟΤΑΙΝΙΕΣ,ΕΛΕΝΓΤΗ IDE ,CD-ROM,ΑΛΛΑ CDς ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ..ΠΟΛΥ ΚΟΥΦΟ Ε???:dots:

Edit: Αλλάχτηκε ο τίτλος του thread... πρωινιάτικα σκ@τ@ δε λέει :alien:

Link to comment
Share on other sites

Ωραίος τίτλος.. ανοίγει την όρεξη.. άλλαξε το να χαρείς :)

Έχεις δοκιμάσει να βάλεις μόνο του το cd σε secondary master ή μαζι με το δίσκο σε primary slave;

Link to comment
Share on other sites

Βλέπεις τι κάνεις κλικ ή απλά πατάς όπου βρεις; Κατά δεύτερον τα κεφαλαία στην "γλώσσα" του Internet σημαίνει ότι φωνάζεις, και τρίτον.. όταν θέλεις να απαντήσεις σε κάτι να πατάς αυτό το κουμπί reply.gif και όχι αυτό newthread.gif:dots:

click me

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από ΑΛΕΚΟΣ

ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!ΤΟ SITE EINAI ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ!ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΦΑΓΑΚΙ!!ΚΑΙ ΑΣΕ ΝΑ ΜΙΛΑΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ...

Εσυ εισαι αυτος???

Link to comment
Share on other sites

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΡΑΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΒΟΕΙΘΕΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ SITE!!!ΟΣΟ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΤΑΙ ΕΓΩ ΧΑΝΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ Ο Η/Υ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΜΟΥ...Α!ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛ. ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ WINDOWS ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ 08004310,ΟΥΤΕ 801114310...

Link to comment
Share on other sites

ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΑΥΤΟΝ ΒΡΕ; ΦΙΛΑΡΑΚΙ, ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΔΕΣ ΠΩΣ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΝΑ "ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤ... Ε! ΧΡΗΣΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ!

Αντε και με κανετε να φωναζω...

Link to comment
Share on other sites

Θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε, ότι παρέχεται δωρεάν Τεχνική Υποστήριξη στους νόμιμους χρήστες των προϊόντων της Microsoft εφόσον επικοινωνήσουν με το τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης της Microsoft Hellas στα: τηλ. (210) 9499100 / fax (210) 6109528, Δευτέρα - Παρασκευή 9 p.΅. - 5μ.΅. (πλην αργιών).

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.