Jump to content



Αρχεία Ψηφιακής Κορνίζας


Recommended Posts

Καλημέρα,

Έχω μια ψηφιακή κορνίζα SONY και την φόρτωσα με φωτογραφίες από τον Η/Υ. Κατά την παρουσίαση οι φωτογραφίες δεν προβάλλονται αλλά εμφανίζεται ένα [?]. Σύμφωνα με το εγχειρίδιο χρήσης οι φωτογραφίες αυτές "είναι αρχείο JPEG που έχει δημιουργηθεί με υπολογιστή και δεν υποστηρίζεται από την κορνίζα".

Υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να είναι δυνατή η εμφάνιση των φωτό που έχω στον Η/Υ μου; Ευχαριστώ.

ΥΓ. Όλες οι φωτογραφίες μου εκεί βρίσκονται.

Link to comment
Share on other sites

Αν το μέγεθος της εικόνας ειναι πολυ μεγάλο (12mp πχ απευθείας απο την ψηφιακή) ενδέχεται να μην μπορεί να το διαβάσει. Δοκίμασε με ενα μικρότερο αρχείο (πχ μια εικόνα απο το internet) να δεις αν δουλεύει οποτε το μονο που θα χρειαστείς να κάνεις ειναι ενα resize στις φωτό σου...

Link to comment
Share on other sites

Το μέγεθος των εικόνων ποικίλει (από 3mp έως 10mp). Η κορνίζα παίζει όλες τις φωτό από την φωτογραφική αλλά όχι αυτές που έχουν δημιουργηθεί ή επεξεργαστεί στον υπολογιστή. Στον κατάλογο με τις μικρογραφίες εμφανίζονται όλες οι φωτό, το πρόβλημα είναι στην παρουσίαση τους.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.