Jump to content



χαλασμενο flashaki?


pas2007

Recommended Posts

Καλησπερα.

'Εχω ενα flashaki nilox 4 gb και προσπαθησα να του εγκαταστησω το chrome για να το εχω μαζι μου αλλα μετα απο ενα σφαλμα κατα την διαδικασια εγκαταστασης το flaskaki δεν μπορει να φορμαριστει ουτε να του σβησω τα partition που δημιουργηθηκαν και οποτε παω να το επαναφερω με καποιο προγραμματακι μου βγαζει σφαλμα i/o error αλλα εντοπιζεται απο το pc. Εχω δοκιμασει και σε αλλο pc αλλα το ιδιο οπως επεισης δεν εγινε τιποτα χρησιμοποιοντας το acronis true image, partition magic αλλα ουτε και με μηδενισμο.

Μεσω του manager φαινονται 3 διαμερισματα τα οποια δεν διαγραφονται.

Καμια ιδεα για το πως μπορει να επαναφερθει?

Ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα αυτο ηταν το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα αλλα τιποτα βγαζει το i/o error

Ετρεξα το testdisk αλλα δεν καταφερα τιποτα.

Βγαζει σφαλμα δεν με αφηνει να πειραξω το MBR. Καπου στο προγραμμα ειδα μια επιλογη για analyze cylinder και κολλαει στο 74%

Βεβαια τα partitions τα εντοπιζει οπως επεισης και τους φακελους αρα πιθανον ακομη να μην εχει πεθανει εντελως το flashακι.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Καλησπερα

αφου μετα απο παρα πολλες προσπαθειες το flashακι δεν επανερχεται το πηγα για αλλαγη στο καταστημα και σε λιγες μερες θα εχω αλλο.

Ευχαριατω πολυ για τον χρονο και τις ιδεες σας.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.