Jump to content



Τα παιξε το ups?


Dant3

Recommended Posts

Καλησπερα,εχω τα της υπογραφης και το προβλημα ειναι το εξης.εδω και 3 μερες ,καθε πρωι ο ανεμιστηρας του ups ανοιγει μονος του.μια φορα για κανα 3λεπτο,αλλη μια φορα για κανα λεπτο και μια τριτη παλι κανα λεπτο.αυτο το κανει απο τοτε που μετακομισα.αποκλειωντας την περιπτωση του δαιμονισμου,τι κανω?οχι τιποτα αλλο,με ξυπναει γιατι κανει σαν αεροπλανο :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Μολις είδα ότι το μοντελάκι που έχεις ανήκει , στα πολύ φτηνιάρικα σε σχέση με τα ονομαστικά του κυβικά .... εδώ κολλάει το ότι πληρώνεις παίρνεις.

Κατά δεύτερων , ο ανεμιστήρας μπορεί να σημαίνει διαταραχές στην ηλεκτροδότηση.

Κατά επέκταση , πρόβλημα στα ηλεκτρολογικά του σπιτιού ή πρόβλημα από ΔΕΗ.

Link to comment
Share on other sites

Και παλι,δεν νομιζω να ζοριζεται με το συστημα μου...και 2 χρονια το εχω και δεν ειχα καποιο θεμα.

τα ηλεκτρολογικα ειναι ολα καινουργια γιατι ειναι απο ανακαινιση το σπιτι.αυτο πρεπει να το κανει την ιδια ωρα καθε μερα(δεν εχω κοιταξει ρολοι,καθως μεσα στον υπνο μου το ακουω).

Link to comment
Share on other sites

Μου φαινεται οτι μαλλον οι μπαταριες μας αφηνουν.διακοπη ρευματος,κρατησε 10 παρα κατι λεπτα(πριν κανα 2μηνο που το ειχα δοκιμασει,κρατησε 20 λεπτα) αλλα μολις πηγε στη τελευταια ενδειξη αμεσως εκλεισε ενω συνηθως κραταγε κανα 5λεπτο εκει.(και εκανα και ανασυγκροτηση,ελπιζω να μην μου πηρε κανα δισκο)

Link to comment
Share on other sites

Τελικα το θεμα μαλλον ειναι στην εγκατασταση και μαλλον στο παλιο ρολοι(που παει προς αντικατασταση) καθως εχει πτωσεις τασης καθε λιγο,για αυτο και ανοιγε το ups.χαρακτηριστικα,μετρησα με πολυμετρο και η ταση ηταν 190V.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.