Jump to content



Windows 7 και security suite


spH3RiCal

Recommended Posts

Εχω 3 PC στο σπιτι πανω στο router. Ολα εχουν Windows 7 ulti. Τα δυο εχουν το AVG 2011 internet security και το αλλο το e-scan internet security suite.

Το προβλημα ειναι οτι κατα καιρους χανει το ενα το αλλο.. Ιδιαιτερα στα δυο με το AVG η κατασταση ειναι δραματικη. Μπορει να βλεπουν τα αλλα δυο ως media devices μεσω του δικτυου, αλλα ως εκει. Φακελους κτλ τιποτα, ουτε καν τους δικους τους (στο network places). Το αλλο ομως με το escan εχει κανονικα προσβαση στους φακελους των αλλων δυο. Χθες αναγκαστηκα να περασω αρχεια απο το ενα στο αλλο μεσω του τριτου :tomato: Γενικα το firewall του AVG κανει οτι ναναι, αλλαζει το τροπο συνδεσης (στα options) κατα βουληση κτλ..

Εχει κανεις καμια καλη εμπειρια απο κανα αλλο προγραμμα (για σουιτες παντα μιλαω)? Το kaspersky μου φαινεται καλουλι, ισως το δοκιμασω τελικα.. Θα εβαζα το escan σε ολα, αλλα δεν εχω αλλα keys.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.