Jump to content



Αγορά συρταριέρας, αλλά ποιά;


papajim

Recommended Posts

Θέλω να αγοράσω μια συρταριάρα για το γραφείο μου και ψάχνομαι εδω και μερικές μέρες. Έχω δει μερικές αλλά εκείνες που μου άρεσαν μόνο ήταν απο τη sato, ωστόσο δε ξέρω τιμές.

συρταριέρα 1

συρταριέρα 2

Αυτή που ψάχνω πρέπει έχει 3-4 συρτάρια (ιδανικά). Μήπως έχετε να προτίνετε κάποια ;

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Το "ποια απο τις 2" είναι άποψη του καθενός. Δες τι ταιριάζει στο χώρο και τί θα ήθελες να βλέπεις δίπλα σου κάθε βαρετή μέρα που θα κάθεσαι στο γραφείο.

Από άποψη ποιότητας μόνο για τα έπιπλα του Δρομέα μπορώ να μιλήσω. Σκυλιά και κομψά. Αν θες κάτι που θα το έχεις καιρό, άσε τους Σουηδούς ήσυχους.

Link to comment
Share on other sites

Οι μεταλικές συρτιαριέρες γραφείου απο το ΙΚΕΑ είναι μια χαρά για την δουλειά τους, πολύ γερές και αρκετά φθηνές πάντως...

Για τις κλασικές ξύλινες σίγουρα υπάρχουν πολύ καλύτερες.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ κοίταξα ΙΚΕΑ και απλά δεν είχε τίποτα... Το μόνο που βρήκα ήταν μια αλλά δε μου φάνηκε και πολύ γερή... Έτσι πήρα σβάρνα όλα τα μαγαζιά της Sato στη πειραιώς (Sato, Entos, Second) και κατέληξα σε μια μεταχειρησμένη της Sato αλλά σε πολύ καλή κατάσταση από το Second, η οποία μάλιστα ταίριαξε και τέλεια με το χώρο. Με λίγο καθάρισμα έγινε σαν καινούρια and that's it.

Γενικά το ΙΚΕΑ εγώ δε το συμπαθώ σαν κατάστημα γιατί όποτε έχω πάει ποτέ δεν έχω βρει κάτι στο στυλ που ψάχνω.

Link to comment
Share on other sites

papajim δε μας ανεβάζεις και καμιά φωτό man!:)

Θα το έκανα κι αυτό κάποια στιγμή αλλά βαριόμουνα πριν :p

Να πώ μόνο ότι η συρταριέρα, ως μεταχειρισμένη, είναι πολύ ελαφριά χτυπημένη στην πάνω γωνία του δεύτερου συρταριού και έχει κι ένα μικρό χτύπημα στην πλάτη...

Το μόνο που μένει τώρα είναι να αλλάξω θέση στη συρταριέρα και στο HAF αλλά αυτό θα γίνει αφού υλοποιήσω αυτό που έχω σκεφτεί για τα καλώδια που πέφτουν πίσω απο το γραφείο...

post-9381-1416075140,4325_thumb.jpg

post-9381-1416075140,5205_thumb.jpg

post-9381-1416075140,5751_thumb.jpg

post-9381-1416075140,6316_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.