Jump to content



Αγορά TV - monitor 26''


panos24

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους,

Ενδιαφέρομαι και εγώ για αγορά μόνιτορ. Αυτή την στιγμή έχω ένα LG M1921A Tv-monitor. Θέλω να ανέβω σε ίντσες και σκεφτόμουν να πάω σε 26αρα. Η οθόνη είναι σε χώρο υπνοδωματίου και η απόσταση θέασης είναι 1,5μ όταν χρησιμοποιώ τον υπολογιστή και 2 με 2,5μ μάξιμουμ όταν βλέπω ταινίες, τηλεόραση και όταν παίζω ορισμένα παιχνίδια με χειριστήριο. Με ενδιαφέρει να είναι όσο το δυνατόν γίνεται καλή και για τα παιχνίδια. Κατά κύριο λόγο παίζω pro 2011 αλλά και ότι άλλο καλό βγει (crysis 2, need for speed hot pursuit). Κάρτα γραφικών GTX260 και σε λίγες μέρες 6950.

Έχω σκεφτεί αυτήν εδώ LG 26LE5500 26" πια η γνώμη σας? Έχει και media player καλό και μπορώ να παίξω ταινίες και από το usb της χωρίς να ανοίξω τον υπολογιστή. Ξέρω πως η Samsung έχουν καλύτερο media player αλλά σε αυτά τα χρήματα δεν βρήκα κάτι ανάλογο. Θέλω να κυμανθώ στα 385 ευρώ όσο δηλαδή βρίσκω την LG στο skroutz, μάξιμουμ να φτάσω τα 400.

Ελπίζω να σας κάλυψα, για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνηση εδώ είμαι, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Υ.Γ.: Οι TV υπερτερούν των TV-monitor? Έχω αυτή την εντύπωση χωρίς να είμαι σίγουρος, η δικιά μου οθόνη είναι παλιά βέβαια αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος από την ποιότητα εικόνας που έχει.

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ και εγώ με τον προλαλίσαντα.Συν το ότι έχει και 2.1 σύστημα ήχου!!!Αυτό στη μέση κάτω από την οθόνη είναι το γούφερ του να φανταστείς.Σε αυτά που ψάχνεις είναι πένα.Δεν ξέρω αν μπορεί όμως να παίξει και ταινίες μέσω usb αν και από που διάβασα,δεν πρέπει.

Βάλε κανα λινκ για αυτή που λες και εσύ.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.