Jump to content



πρόβλημα με ati 5770 sapphire


xrhstos1991

Recommended Posts

λοιπόν παιδιά είμαι νέος στο site και γράφτηκα πιο πολύ μπας και μπορέσει να με βοηθήσει κάποιος με ένα πρόβλημα που πιθανότατα έχει η κάρτα γραφικών μου...

το σύστημα μου διαθέτη

επεξεργαστή: AMD Phenom II Χ6 1090T

μητρική: Gigabyte 880 GM UD2H

μνήμη: Corsair XMS 4GB DDR3-1600 Intel Core

κάρτα γραφικών: Sapphire 5770 Flex 1GB

σκληρό δίσκο: eχω 2 έναν 160 GB που έχω πάνω τα windows, προγράμματα και έναν 250 GB που βάζω μονο παιχνίδια

λειτουργικό σύστημα: windows 7 64 bit

το θέμα είναι ότι μερικά παιχνίδια όπως πχ το swift 2 που δοκίμασα τώρα τελευταία είτε το βάλω στα υψηλά γραφικά είτε τελείως χαμηλά τρεμοπαίζουν τα γραφικά, αλλα παιχνίδια όπως το Assasins greed 3 παίζουν στα μεσαία με χαμηλά, και μπορεί να κολλάει ακόμα και σε παιχνίδια με πολύ χαμηλές απαιτήσεις όπως το zombie driver (άμα ξέρετε)... ο επεξεργαστείς δουλεύει κανονικά και δεν ξεπερνάει συνήθως το 35-40 % τις λειτουργίας του... οι ram έχουν περιθώριο 1GB, ακόμα και με firefox ανοιχτό... το θέμα είναι ότι η κάρτα γραφικών σχεδόν συνεχεια τερματίζει 100% είτε σε βαριά παιχνίδια είτε σε αλλα με χαμηλές απαιτήσεις, και αναγκάζομαι να βάζω πάντα full τον ανεμιστήρα... από ρολόγια και τέτοια μια φορα ανέβασα λίγο τις κάρτας αλλα και πάλι δεν είδα προκοπη.... άμα μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με οποιδήποτε τρόπο θα του ήμουν ευγνώμων γιατί έχω δοκιμάσει αρκετά πράγματα και δεν έχει δουλέψει τίποτα....

Link to comment
Share on other sites

Συνηθως οταν βλεπεις flickering (τρεμοπαιγμα)

ή δεν εχουν κατσει καλα οι drivers ή οντως εχει προβλημα η καρτα.

Δοκιμασε να βαλεις αλλους drivers (βγαλε τους παλιους με το tool του atiman)

Kαι βαλε τους τελευταιους που θα βρεις στο site του κατασκευαστη της καρτας σου (πχ sapphire αν ειναι τετοια η καρτα σου)

Αν δουλεψει εχει καλως , αν οχι κατεβασε και τους τελευταιους catalyst απευθειας απ την AMD και ξαναδοκιμασε.

Σαν τελευταια επιλογη κατεβασε τα ρολογια της καρτας γραφικων κατα περιπου 40mhz και δες αν λυνεται ετσι το θεμα (βασικα κανε πρωτα αυτο που ειναι και πιο ευκολο και μετα ασχολησου με drivers)

Δοκιμασε τπτ και ξαναπες μας.

Link to comment
Share on other sites

λοιπόν αδερφέ ευχαριστώ για την απάντηση ... είχα κατεβάσει διαφορες εκδόσεις τον ati catalyst και απλά σε μερικές μείωναν λίγο το πρόβλημα. με τις τελευταίες είδα αρκετά μεγάλες διαφορες ( ATI Radeon ) σε μερικά game αλλα ακόμα δεν έχει εξαλειφθεί το πρόβλημα πχ το swift 2 ενώ έστρωσε κάπως πάλι κολλάει σε μερικά σημεία σαν να πηγαίνει η εικόνα με 30Hz (πηγαίνει καρέ καρέ αυτό εννοώ). ξέχασα να αναφέρω ότι έχω τροφοδοτικό 650 WATT, ο υπολογιστής δεν είναι συνδεδεμένος σε monitor για υπολογιστή, αλλα σε tv full HD, τα game έχουν δοκιμαστεί και σπασμένα αλλα και αυθεντικά και τα windows 7 που έχω είναι σπασμένα (έχω και τα ΧΡ αυθεντικά, να δοκιμάσω και αυτά???) άμα μπορείς να με βοηθήσεις λίγο ακόμα να φτιάξω το πρόβλημα θα σου ήμουν υπόχρεος (δεν σκαμπάζω και πολλά από software :p )

sorry που άργησα να απαντήσω λίγο αλλα δεν είχα πολύ χρόνο ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.