Jump to content



Office Excel + csv files


psycoclan1

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια, εχω ενα csv αρχειο με 2 τιμες χωρισμενες με κομμα. Αυτες οι 2 τιμες ειναι μεταβλητες μιας εξισωσης. Υπαρχει τροπος να κανω προγραμμα ωστε να διαβαζει ολη τη στηλη Α σειρα προς σειρα και στη Β να μου εμφανιζει το αποτελεσμα της εξισωσης για καθε μεταβλητη καθε σειρας?

Link to comment
Share on other sites

Αν η ερώτηση σου είναι αν γίνεται, τότε με vba (που υποστηρίζει το office) κάνεις τα πάντα... τώρα το πως, θέλει να έχεις κάποιες γνώσεις σε vb, εκτός και αν το κάνει κάποιος άλλος για σένα... στατιστικά αυτό που θες πρέπει να υπάρχει ήδη, οπότε κάνε ένα ψάξιμο στο google και πρόσθεσε το "vba" στην αναζήτησή σου...

Link to comment
Share on other sites

Αν και μάλλον δεν το έπιασα, ας το πω και ας πέσει κάτω...

Γιατί δεν κάνεις απλά input το csv ώστε να το δεις σε 2 στείλες, Α και Β και όσες σείρες είναι και μετά να πας και να φτιάξεις την Γ με το αποτέλεσμα της εξίσωσης(Γ=f(A,B))?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.