Jump to content



notebook celeron underclock


spyros123

Recommended Posts

Για σας παιδια,καλωσορισα στην παρεα σας, επειδη ειμαι ασχετος απο notebooks θελω τα φωτα σας.

Λοιπον μολις πηρα ενα laptop απο τα multirama με εναν celeron στα 2.4 σε SiS mb(ξερω μλκια cpu αλλα δεν ευρισκα φτηνοτερο).

Βασικα θελω να μεγαλωσω την αυτονομια του.Αν και εχω κανει σχετικες ρυθμισεις στο BIOS η ισχυς της cpu δεν πεφτει μολις χρησιμοποιω την μπαταρια...Υποστιριζει ο συγκεκριμενος cpu αυτη τη δυνατοτητα ή οι celeron για notebooks ειναι ακριβως ιδιοι με αυτους των desktop pcs και δλδ 8α πρεπει να το ξεχασω??

Αν οχι υπρχει κανα προγραμματακι για να τον κανω underclock απο τα windows???

Και αν παλι η απαντηση ειναι αρνητικη ειναι ευκολο(οσο ευκολο ειναι στα desktop εννοω) να κανω underclock μεσω jumpers??8α αξιζει το κοπο η ο multiplier δεν 8α μου αγηνει πολλα περι8ωρια??

Ευχαριστω προκαταβολικα

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Την ίδια μανία με εσένα είχα και εγώ. Αυτό που θέλεις το κάνουν μόνο οι P4-M. Εάν πάντως το φορητό σου είναι της Uniwill (το δικό μου απο Multirama είναι το 755II0) τότε έχει ένα mod στο οποίο όταν είσαι on battery κάνει λίγη οικονομία (ρίχνει φωτεινότητα, μικρότερη χρήση του fan....κτλ κτλ). Για ψάξε να δείς πιο μοντέλο είναι και βρές κανένα bios. Ίσως και με κανένα softfsb προγραμματάκι να μπορείς να παίξεις απο τα win αλλά μάλλον τσάμπα κόπος.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.