Jump to content



Πρόταση οθόνης


Dr.Paneas

Recommended Posts

Επειδή ίσως ειναι το μονο Hardware που δεν το αλλάζουμε, πρέπει να έχουμε ένα αρκετά καλο. Επειδή με τον κουβά CRT που έχω, δεν ειμαι ευχαριστημένος, θέλω να πάρω μια LCD/TFT oθόνη, στις 17' . Επειδή δεν ξέρω πολλά απο θόνες θέλω να μου πείτε μερικές,σε λογικές τιμές αλλά όχι μούφα το προιον. Παίζω παιχνίδια οποότε I need a fast one...:T:

Link to comment
Share on other sites

Πολυ καλες οθονες σε πολυ καλη τιμη ειναι οι LG.Μια τετοια αγορασα κι εγω πριν απο 2 μηνες περιπου (LG 1710S).Σε τεστ αν θυμαμαι καλα στο computer για ολους τευχος 234 φεβρουαριος 2004 εβγαινε μεσα στις 4 πρωτες και με την καλυτερη τιμη.

RESPONCE TIME 0.16ms

ΚΟΥΚΙΔΑ 0,264

CONTRAST 450-1

Εγω την πηρα απο καλαματα μονο!!!!!! 480 με το φπα μαζι απο ενα μαγαζακι με τιμες πολυ καλες τι καλες δηλαδη καλυτερες απο αθηνας.Αν χρειαστεις τιποτα στοιχεια σου τα δινω.Α και ξεχασα να σου πω οτι δεν ξερω αν ειναι η μοναδικη εταιρια αλλα σιγουρα ειναι απο τις λίγες που δινει εγγυηση 3 χρονια απο το πρωτο καμμενο pixel και αυτος ειναι σιγουρα ενας λογος πολυ σγμαντικος για μια τετοια αγορα.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ από ότι ξέρω οι EIZO είναι οι καλύτερες αλλά με τσιμπιμένες τιμές. Η 17άρα (άσπρη) έκανε πριν κάνα μήνα που ρώτησα 740 στο Πλαίσιο. Έχει και σε μαύρη αλλά είναι πιο ακριβή.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.