Jump to content



Ιντερνετική αγορά μπαταρίας από αμερική/υπολογισμός φόρου


performer

Recommended Posts

καλησπέρα, θέλω να αγοράσω μια μπαταρία αξίας 74$ από Αμερική.

Θα έρθει με ups με κόστος 43$.

μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να υπολογίσω τον πιθανό φόρο που θα πληρώσω;

Link to comment
Share on other sites

Να ρωτήσω και εγώ κάτι επ' ευκαιρία για αγορές από USA. Αν στείλουν με USPS είναι σχεδόν σίγουρο το ότι δεν θα πληρώσεις φόρο; Επίσης αν αγοράσεις κάτι και το φέρεις μαζί σου, θα περάσει τελωνείο; (ή θα πρέπει να το έχεις ανοίξει για να "φαίνεται" χρησιμοποιημένο;)

Sorry για το hijacking.

Link to comment
Share on other sites

με usps είναι 99% σίγουρο οι δεν θα πληρώσεις φόρο..βεβαία καλό θα είναι να έχει βγει από την αρχική συσκευασία, να μαρκαριστεί ως δώρο και να χαρακτηριστεί μικρής αξίας.

από ότι ξέρω έχουν σκληρύνει τα πράγματα με το τελωνείο..

όσο για το δεύτερο λογικά όπως λες είναι.

Link to comment
Share on other sites

Ένα iPad θέλω να φέρω. :p Επειδή θα πάει η μητέρα ενός γνωστού μου στην Αμερική για το Πάσχα, έχω δύο επιλογές. Είτε να το φέρει εκείνη με το αεροπλάνο είτε να το στείλει με USPS. Οπότε σκέφτομαι τι από τα δύο με συμφέρει να επιλέξω.

Link to comment
Share on other sites

Καλά εντάξει δεν έχω πρόβλημα να το ανοίξουν (αν και θα γούσταρα να το κάνω εγώ :p), απλώς θέλω και τα παρελκόμενα μαζί. Μάλλον θα κάνω αυτό που είπες. Θα τους πω να το ανοίξουν να φαίνεται χρησιμοποιημένο και να αφήσουν το κουτί με τα υπόλοιπα στην τσάντα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.